Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joda 3

seks w pracy

Polecane posty

Gość joda 3

wg statystyk co osmy polak przyznaje sie do seksu w miejscu pracy tłumaczenia psychologa i seksuologa : rozładowanie napiecia, rozładowanie stresu, spedzanie z sobą duzo czasu, zawiązujace sie wiezi, spedzanie w pracy w większosci dnia, a nawet awans czy zaobserwowaliscie takie zjawisko w swoim miejcu pracy? czy to jaka statystyka z malo reprezentatywnego srodowiska?

Gość joda 3
old enough girl - takie romanse to pewnie mniejszosc, dlatego wyszly na jaw

autorko... nie wiem czy mniejszość.... moja firma liczy przedział 50-60 pracowników... na miejscu 30... a romansów było około 4 czy 5. cos w tym jest:)

w moim miejscu pracy 2 naprawdę ogniste romanse... a ile zakamuflowanych tego nikt nie zliczy :classic_cool:

Gość Aleksi555
Seks w pracy jest fajny tylko niestety można obawiać się konsekwencji molestowanie seksizm i inne niegodne zachowania względem kobiet http://facet.wp.pl/gid,15483567,img,15483614,kat,1034183,galeriazdjecie.html

Gość danny_223b
Przestańcie już z tym molestowaniem, tutaj mowa o zdrowym romansiku, kiedy nikt nikogo nie zmusza do przyjemnego urozmaicenia czasu i 2 osoby są z tego zadowolone :) A takie ciche, potajemne są najfajniejsze, bo chemia mocniej uderza :)

Gość w robocie sie robi
nie lubie ludzi co sie gziją w robocie

Gość ja znam inne powiedzonko
Piąta klepka ja znam inne powiedzonko: gdzie sir żyje i pracuje tam się hoojem nie wojuje ;) I dużo w tym prawdy ;)

Gość juhujuhjuhu
a ja podejrzewam, że mój facet ma romans ze swoją prawniczką :( Sama mu poleciłam jej usługi, bo słyszalam od znajomej , ze to świetna specjalistka od prawa dla firm. Odkad moj facet zaczal z nia wspolprace czuje ,ze cos jest nie tak. Jest nia zachwycony, ze inteligentna, madra, bystra, poleca ja kazdemu z kim rozmawia (kto ma jakies sprawy prawne). Nie wiem co robic :( ona naprawde ladna, ma swoja firme i czxasem mam wizje, ze sie pieprza w tym jej biurze :(