Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lplp

cuchnące stopy...

Polecane posty

Gość lplp

Co może być powodem cuchnących stup? najpierw myślałem ze to przez tanie skarpetki dlatego kupiłem sobie lepsze i dalej to samo...

Jak chodzisz w grubych skarpetach w jakichs przepoconych butach to czego sie spodziewales? Dzis jest cieplo, kladz sandaly i przewietrz troche te smiedziuchy! A buty wypierz.

Gość Patulinalalala
Masz zmęczone nogi. A masz stojący czy siedzący tryb pracy? Wymocz nogi w ciepłej wodzie z mydłem i solą a potem wypudruj nogi. I noś bawełniane, cienkie zoki.

Gość Patulinalalala
I kolega ma rację. Klapki i sandały to idealne obuwie na lato.

Gość lplp
dzieki za porady :) A tryb pracy mam różny wiec chyba nie w tym rzecz. A butów nie mam przepoconych!Sa nowe a po 2 załozeniach w smierdza , dodam ze myje stopy codziennie a skarpetki nosze bawełniane.Wiele osób twierdzi ze to moze byc przez to ze za małolata nosiłe skarpetki ze sztucznego materiału tzn ze przez nie popsułem sobie stopy...

Gość Ludwardo
moja żona jest policjantką i jej nogi codziennie walą ,buty musi ściągać przed drzwiami a jak wejdzie to pierwsze co to idzie to łazienki zdjąć rajstopy i moczy stopy w wodzie i takiej fioletowej soli

Gość syrocha śmierdziocha
trzeba myć syry a nie chodzić wciąż w tych samych buciorach i skarpytach i stosować chociaż jakiś talk, a jak nie macie pieniędzy to se zawołajta psa to wam wyliże syrusy między palcami, czyli tam, gdzie najbardziej wali

Gość Waluś
Jak śmierdzą mi nogi to robi mi się gorąco i prawie mdleję. Dłużej tak nie wytrzymam