Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justynka 23 latka

Szukam tatusia dla mojego synka

Polecane posty

Gość Justynka 23 latka

kandydat powinien byc: wysoki przystojny miec dobra prace byc kochajacy to chyba nie sa jakies wielkie wymagania a mało kto je spełnia. Ja jestem ładną , uczuciową i porzadna dziewczyną.

Jesteś dzieciata. Za wiele nie masz do zaoferowania. Szkoda spędzać młode lata nie wyciskając z nich ostatniej kropli. A wycisnąć życie do ostatniej kropli da się tylko z wolną dziewczyną.

Gość porządną? a gdzie masz ojca
dziecka?

Gość jak puszczalas sie za mlodu
to teraz cierp

Gość Justynka 23 latka
ojciec dziecka okazal sie nie stety nieodpowiedzialnym gowniarzem. a ja jestem o wiele porzadniejsza niz te niby panny bezdzietne, co sie puszczaja po dyskotekach.

Oczywiście, że tak. Ale nawet przy prowo można wkurwić sporo osób :P

swoją drogą... rozszerz myśl: "wycisnąć życie do ostatniej kropli da się tylko z wolną dziewczyną" :D

Gość Justynka 23 latka
jakie znowu prowo, nie chcecie sie wypowiadac w temacie to idzcie z tąd. ja topik załozyłam w konkretnym celu wiec prosze o odzew samotnych panow ktorzy maja cos do zaoferowania a nie gowniarzy jak kaliban ktorzy mysla ze wszystkie rozumy zjedli.

Gość ale pozwól że zapytam
co ty masz do zaoferowania. Wymagania już poznaliśmy :)

Chodzi mi o setki małych głupot: choćby o bieganie na golasa cały dzień po mieszkaniu, żeby nie musieć ciągle ściągać ubrań :P Z dzieciatymi nie ma na to szans. Szkoda czasu i atłasu.

Gość ha ha ha hi hi hi zabawne
Wolny porzadny przystojny i dobrze zarabiajacy to sobie wolna znajdzie i swojego dzieciaka zrobi a nie cudzego bedzie utrzymywał i resztki po kims dojadał

Gość Justynka 23 latka
ja juz napisałam jaka jestem , a o tym ze mam poukładane w głowie swiadczy to ze wychowuje dziecko a nie szlajam sie po imprezach. Kaliban-cały dzien biegac na golasa, czego innego mozna by sie po tobie spodziewac, dzieciaku :/

ale pozwól że zapytam => Dziewiczy nie skażony myślą umysł "to idzcie z tąd" Ew. dwoje dzieci w domu. Oboje na poziomie podstawówki.

Gość Justynka 23 latka
kaliban ty za to prezentujesz poziom przedszkola.

nie ma szans, chyba, że w rodzinie patologicznej :D ale chyba nie o to Ci chodziło... dziecko to megaodpowiedzialność :) chyba nie potrafiłabym tego udźwignąć póki co

To może jakiś pan po pięćdziesiątce (albo dwóch) poleci na to żeby powspominać sobie młodość 🖐️

nie no kurwisko z dzieciarem i jeszcze warunki stawia? trzeba byyło najpierw poznac faceta a nie mu pizdy nadstawiać. Nagle się okazało że jest dzieciakiem buhahahahaaaa a znałas chociaż jego imie jak cie posuwał?

kto da więcej - został jeszcze poziom: - żłobka - raczkowania - niemowlęctwa - łona matki - plemnika ;)

Gość Justynka 23 latka
kpiarz- nie wdaje sie z dyskusje z chamami takimi jak ty.

Gość vnm
masz tak dobrze poukładane w głowie i dałas sobie dzieciaka zrobic nieodpoowiedzialnemu facetowi? :O

Gość Justynka 23 latka
no nie stety tak sie w zyciu zdarza, ze ludzie sie nie dopasuja i rozchodza mimo ze na poczatku było wielkie uczucie. To moze kazdego z was spotkac chcoiaz teraz tak chojrakujecie :(

Gość Gabi25GB
do "ale pozwól że zapytam" może jakiś dzieciaty wdowiec albo rozwodnik wychowujący swoje dzieci się skusi jeszcze ;) Takie panny czy rozwódki to mega porażka :o

Gość rózyczkaaaa
Masakra aż sie czytac nie chce tego co piszecie. !!! Panowie,gdzie wy sie chowacie ? Kobieta z dzieckiem w dzisiejszych czasach to nie problem dla zadnego faceta. A wy jak zawsze myslicie tylko KUTA SAMI !!!! Poruchac i zostawic !!

różyczka, gdybyś była facetem myślałabyś inaczej- głową zamiast du- pą :)

oferta wymiany "ładna , uczuciowa i porzadna dziewczyna" (choć akurat porządna to raczej ściema) z dzieciakiem szukająca kogoś, kto może mieć lepszą bez dzieciaka to kpina z facetów.

Justynka 23 latka => Jak już to islamskiej szkółki niedzielnej. Przedszkole i niżej to raczej twój poziom, tylko tam dzieci nie wiedzą jak się pisze "skąd", jak się zabezpiecza i potrafią się zesrać ze złości :)