Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdfsdfhsdhdf

jak się zmienia rozdzielczość zdjęcia????

Polecane posty

Gość hdfsdfhsdhdf

mam przy sobie zdjęcie do dowodu, które musi mieć rozdzielczość 300 dpi i rozmiar 232-242 x 291-301 pikseli. jak próbuję je wczytać wyskakuje mi komunikat, że jest zła rozdzielczość zdjęcia. jak to zrobić bez ściągania żadnych programów z netu?

Gość hdfsdfhsdhdf
może to jest jeden z etapów rekrutacji na studia? test na inteligencje??? dzięki, spróbuję, ale bądź w kontakcie.

Gość hdfsdfhsdhdf
ale te programy trzeba ściągnąć. a przy mojej prędkości internetu to będzie trwało tydzień. można to jakoś inaczej zrobić?

eheh wiesz co ja musialam do rekrutacji na studia miec zdjecie w wym. 236 x 295 i rozdzielczosci wlasnie 300 dpi. sama nie wiedzialam jak to zrobic, poszlam do fotografa na zdjecia i mi wszystko zrobil jak nalezy :)

Gość hdfsdfhsdhdf
ja właśnie też do rekrutacji na studia. i przez to dziadostwo nie mogę się zarejestrować.

Gość hdfsdfhsdhdf
Akademia Obrony Narodowej w Warszawie. ja na szczęście mogę wgrać na stronę. tylko jak?

Gość hdfsdfhsdhdf
dobra, mam ten irfanView. co dalej?

oj w tym to nei zrobisz raczej. ja tez to mam i próbowałam. nie mozesz w paincie?

Gość babble25
w pancie bedzie trudno. lepiej sciagnij sobie ACDsee. pozniej przyciecie do odpowiedniego rozmiaru zajmie minutke

Gość babble25
jakby co, to mozesz mi wyslac na maila to zdjecie, to ci je zrobie tak, zeby bylo ok.

no tu lepiej sie znają wiec moze nie sluchaj mnie bo ze mnie kiepski informatyk ;) takze powodzenia.