Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a g n i e s z k a _

allegro

Polecane posty

hej:) zalozylam sobie konto na allegro i zamierzam sprzedac troche rzeczy nie wiem czy to mi sie oplaci nie chodzi mi to zeby zarobic nie wiadomo ile ale kiedy np widze jakis sweterek tani to moge go sprzedac i zarobic np 10zl na tym mieszkam zagranica, czy to mi sie oplaci? sa tutaj osoby ktore sprzedaja na allegro?

ja najbardziej bylabym sklonna sprzedawac perfumy maja one taka przebitke ze szok:o teraz nie sprawdzalam ale jeszcze niedawno jedne z perfum dolce@gabbana tutaj kosztowaly po przeliczeniu 160zl, a w polsce 280zl :o ale ja wiem ze ludzie nie sa chetni do kupowania perfum:(

Gość jak jestes nowa
to raczej od ciebie perfum nie kupia :-(

Zależy ile chcesz sprzedawać. Przy sprzedaży ciągłej, będziesz musiała zarejestrować działalność gospodarczą i płacić na ubezpieczenie społeczne.

a co do perfum, to w U.K. kosztują taniej, tylko, że ich zapach różni się od francuskich. Dla kogoś, kto nie zna dobrze zapachów i nie ma wprawnego nosa, będą pachnieć tak samo, ale to nie to samo. Ja nigdy już nie kupię made in U. K. Miałem kilka i jednocześnie miałem takie same francuskie i była różnica.

Gość mi raz usunęli aukcję

Gość mi raz usunęli aukcję
że niby sprzedawałam podróbę, a sama o tym nie wiedziałam:-( jakbym jeszcze raz to wystawiła to by mi usunęli konto:-(

Gość kicia2425
perfumy kupią ale musisz dać real fotki a nie katalogowe :)

takie real czyli moge np na bialym przescieradle zrobic? zeby wszystko bylo widoczne? znaczy opakowanie na jakims bialym tle bez sensu umieszczac np fotki z reklam bo to naprawde moze byc niewiarygodne ja dla przyjaciolek i cioc przywoze perfumy, w pl wydalyby majatek