Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elkjaer

Prosze o rady

Polecane posty

Gość Elkjaer

Moja historia nie jest czyms niespotykanym, sadze ze takie rzeczy zdarzaja sie codziennie gdzies na swiecie. Chodzi oczywiscie o rozstanie. Od kilku lat mieszkam w Londynie. Poznalismy sie tutaj. Mieszkalismy razem... byly rozstania i powroty. Wyprowadzalem sie sie od niej, wprowadzalem ponownie. Byly napiecia i klotnie, padaly slowa, ktore pasc nie powinny, byly tez cudowne chwile, takie kiedy w oczach pojawiaja sie lzy szczescia. Mysle ze tym "zlym" w naszym zwiazku bylem ja. Nigdy nie pojawila sie trzecia osoba ani u mnie ani u niej. Teraz rozstalismy sie ponownie. Po kolejnej klotni i po kolejnych wyrzutach. Przez kilka miesiecy pracowalem w innym miescie i po powrocie, przez kilka dni mieszkalem z Nia. Od kilku dni mieszkamy oddzielnie i zrozumialem ze ja kocham. Ze oto wlasnie trace cos wspanialego. Ona teraz chyba podjela ta ostateczna decyzje o rozstaniu. Mysle ze mnie kocha, jednak nie chce ciagnac dalej naszego zwiazku. Czy kiedy kobieta podejmuje taka decyzje, to czy mezczyzna, czujac ze ja kocha powinienn dac jej spokoj czy walczyc o ta milosc. Czy moze zwyczajnie nic nie robic i czekac na jej ruch. Czy kobieta aby zapomniec o facecie moze zaczac spotykac sie z innym? Jak kobiety radza sobie w takich sytuacjach, jak znosza rozstania. Zwlaszcza w sytuacji kiedy to one podejmuje decyzje o rozstaniu? Do tego wszystkiego raz mowi ze chce bysmy zostali kumplami a kilka godzin pozniej twierdzi, ze lepiej nie utrzymywac kontaktu. Raz mowi ze wyleczyla sie z milosci a za kilka chwil robi wszystko aby ukryc lzy w swoich oczach.

Gość Elkjaer
Kocham Ja. Pomimo zupelnie roznych charakterow, upodoban. Jak walczyc o kobiete?

Skoro wiesz, ze Cie kocha-->to walcz o nia! Tyle w tym temacie. Kobiety nie biegną od razu szukac pocieszenia w innych ramionach, ale nie każ jej czekac na siebie zbyt długo. Zakładaj portki na tyłek i lec do niej.

Gość Elkjaer
I tutaj zaczyna sie problem, ona mnie unika. Stara sie ze mna nie spotykac.... Mysle ze mnie kocha ale nie wierzy ze nam sie uad. Kiedy sie od niej wyprowadzalem...zostawilem w jej mieszkaniu mnostwo kwiatow, porozrzucanych po calym mieszkaniu. Wyznalem jej milosc. Ona twierdzila ze juz mnie nie kocha. Umowilismy sie na spacer, i nagle oona napisala, ze przeprasza ale sie nie spotkamy. Wyjasnila ze jej nie przeszlo, a nasz zwiazek zamierza definitywnie zakonczyc. Spotkala sie ze dwa razy niezobowiazujaco z jakims facetem.... Jak walczyc w takiej chwili,,,, nie moge poleciec do niej bo odbije sie od drzwi. Potrzebuje innego sposobu.

hmmmm. w tej sytuacji...jesli naprawdę jestes pewien, ze On aCie nie skresliła to musisz działać... przypominaj jej o sobie... nie narzucaj sie...ale niech o Tobie mysli... jakieś dyskretne liściki.. kwaitek pod drzwiami.. wszystko delikatnie...jesli sie nie mylisz..to w koncu zechce się z Toba spotkac. Ma o Tobie nie zapomniec, ale tez nie miec Cie dośc.

Gość Elkjaer
Kimkolwiek jestes? Jestes wielka. Bardzo dojrzala podopwiedz. Chyba takiej potrzebowalem. A z tym czy jestem pewien...to chyba nie do konca jednak jestem... rozpoznaje to raczej po jej gestach, po glosie, czy wspomnianych lzach w oczach.

rozpoznaje to raczej po jej gestach, po glosie, czy wspomnianych lzach w oczach. __________________________________________________________ I wszystko w tym temacie:) uczucie jakim sie darza ludzie, poznaje się własnie w taki a nie inny sposób. To wielka sztuka! Kobiety sie wielu rzeczy boja...wysyłanie przez nią, czasami rozbierznych sygnałów jest oznaką jej niepewności. Ona sama walczy ze soba i swoimi uczuciami. Moze nie do końca wie, czego chce. Moze nie wierzy, ze w końcu cos moze sie zmienić. potrzebuje czasu. Dyskretne oznaki Twojej pamięci o Niej, moga zdziałac cuda. Tylko powoli... nic na siłę... :) i dzieki za komplementy:) jak kazda kobieta je uwielbiam:P

Gość Elkjaer
Tak do mnie pisz.... :-) Jestes bardzo madra kobieta. Dziekuje raz jeszcze.

Gość noir m8
Spotkala sie ze dwa razy niezobowiazujaco z jakims facetem.... Chłopie daj sobie siana, na 99% już ktoś inny jej gwint zerwał.

Gość jesli Ci zalezy to walcz o Nia
ktos wyzej to mowi chyba o sobie, nie kazdy jest taki latwy

Gość nie, no
jasne, że nie każdy.To tylko domena kobiet.