Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczywac cipeeeeeee

słyszałyście o tym dziecku wypadiętym z bloku

Polecane posty

Gość zaczywac cipeeeeeee

przecież to ....., 5 dzieci odebranych, rodzi 6 i niewidomo jeszcze ile będzie, to normalne, to patologia tylko możne mieć tyle dzieci,

Gość Malinowa_mammba
Ja co tydzień czytam o kolejnych dzieciach, które wypadają z okna. Jak tylko się ociepliło, to po prostu jakaś plaga. Jedne mają mniej szczęścia inne więcej. Bezmyślność rodziców mnie poraża. Uważam, że powinni obowiązkowo niektóre kobiety sterylizować.

sorka ale jak ktos ma tyle dzieci to nie patologia. Komorowski ma 6 i nie wyglada na patologiczna rodzine. A wtym wypadku co ty piszesz niestety to patologia ale to zalerzy odzachowania rodzicow a nie od tego ile maja dzideci. Mozna miec rodzine patlogiczna jak jest tylko jedno dziecko. A kobieta ktora ma juz tyle dzieci jest alkooliczka i zabrali jej dzieci, podczas porodu powinni zaszyc jej jajniki Ale znow by bylo tak jak z ta babka co urodzila corke i ja zaszyli biedota ludzie chorzy tez wczesniejsze dzieci im zabrali a potem taki cyrk w tv zrobili zeby tylko kase dostac.

Gość spelniajacy wymagania
mamba jak tam lesbijskie klimaty :P

Gość amaoja
wypadniętym się pisze, niestety słownictwo o tobie świadczy, brak podstaw ortografii, nie oceniaj innych.

No i chuj. Moe i dobrze że wypadł. Za 20 lat sam założy taka rodzine i narucha kolejnych nierobów

Gość Malinowa_mammba
eeee lesbijskie klimaty? Czy to do mnie? Bo nie wiem o co chodzi ;)

Pewnie o tą Twoja koleżankę z wielkopolski co ma małe piersi i lubi kobitki.

Gość Malinowa_mammba
Ale ja nie mam żadnej koleżanki z Wielkopolski ;) Czyżby ktoś podprowadził sobie mojego nicka?

Chiba tak :D Wychodziło na to że masz małe cycki i sie wstydzisz facetom pokazac i nie możedz się dymac a bardzo ci sie chce - to tak w skrócie :classic_cool:

Gość wypadniętym???????????????????
???????????? :o chyba: tym, które wypadło z bloku! ZAWODÓWA OBLEŚNA :o

Gość Malinowa_mammba
O jezu :classic_cool: A to franca jakaś... że też ludzie nie mają własnych pomysłów na nicki, tylko kradną cudze :P Ale wstyd, cóż trzeba sobie wymyślić inną nazwę :(

Gość Malinowa_mammba
Mogę sprostować ;) Nie jestem lesbijką, ani wyposzczoną dziewuchą z małymi piersiami. A Wielkopolskę widziałam jedynie na mapie, to tak w skrócie :D Jednak kafeterianie będą pamiętać nick i pewnie za każdym razem będą jakieś niewybredne komentarze. Szkoda mi czasu na głupie tłumaczenie. Zrobie sobie nowy nick, tym razem czarny, żeby nie było głupich podszywów )

Gość sdefrtgyhjui
patologię to Ty reprezentujesz autorko... :O "wypadniętym " :O porażka

Gość Malinowa_mammba
Nie czepiajcie się autorki. W końcu temat brzmi inaczej ;) Co roku jak tylko się rozpogodzi, to jest masa wypadków z udziałem dzieci. I mimo tego, że ciągle o nich słyszymy czy czytamy, to nadal się dzieje.. Ludzie chyba sobie nic z tego nie robią. Bo przecież nam się to nie zdarzy. Ostatnio też czytałam o 3 letnim chłopczyku, który wypadł z okna, bo... Jego dziadek poszedł sobie na piwo! Zostawił małego i tak po prostu wyszedł....