Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obserwator ludzkich wyborów

Dziewczyna która pijana oddawała się facetom i zmieniła się będzie dobrą żoną?

Polecane posty

Gość najgorsza z mozliwych dziewczy

Gość ironicznie i cynicznie
a ja myślę, że z kur..twa się nie wyrasta....

Takie kobiety powinny być przymusowo eliminowane z puli genowej, poprzez obowiązkową sterylizacje. Dzięki temu kurestwo nie będzie sie dalej szerzyć.

Gość nie bedzie z niej dobrej zony

Gość swietoszkisieznalazly
same święte tutaj ale co się dziwić przecież żadna się teraz nie przyzna do swoich błędów najlepiej innych krytykować

Gość szczerysukinkot
szmata to szmata pewnych barier sie nie przekracza i gówno prawda z tego się nie wyrasta tak jak alkoholikiem czy narkomanem jest sie cale zycie wiec jebać jebać takie szmaty ale to tyle i nara żadnego kontaktu tym bardziej uczucia

Gość hahahaha hhhaaaaaaa
Ten to się dopiero szanuje :D Brudne, zużyte, paskudne szmaty, ale będzie je jebał, i to bez uczucia :D Niżej już upaść nie można, chłoptasiu.

Może być dobrą zoną lub dziewczyną, jeśli naprawdę się zmieniła. Znam takie przypadki.

Gość takitikitak
Kurestwo to charakter,raczej trudno zmienić;).Jak lubi to będzie lubić zawsze,może początek będzie w porządku,ale po jakimś czasie wróci do starego zajęcia

Z kurewstwa się nie wyrasta. @fejsbooch Ja też znam. Tyle, że jak wrócił do miasta amant, do którego miała słabość, zaraz przed nim rozwarła nogi na masce samochodu :o Kurwa kurwą zawsze zostanie.

Gość głuoty gadacie.............
uwielbiam seks, jak byłam młoda szalałam ile sie dało, miałam wielu facetów, moze zaraz napiszecie że byłam ku...rwą, ale co w tym dziwnego że lubiłam seks? zawsze wiedziałam z kim ide do łóżka, nigdy nie byłam pijana. lubiłam seks i facetów kiedy poznałam mojego męża wszystko sie zmieniło, jesteśmy już razem 5 lat i nigdy go nie zdradziła, to co było przed nami to jest jedna historia, a to co jest teraz to jest druga. nadal bardzo lubie seks, ALE od tego mam męża :)

To,że dziewczyna miała wielu partnerów moze mieć rózne przyczyny. Czasami kobieta idze z kims do łozka, bo czuje się samotna, a tak dostaje chociaz namiastkę uczucia. Niekiedy myśli tez,że w ten sposób zatrzyma faceta. Może to głupie,ale taka prawda. Oczywiscie w wielu przypadkach to zwykłe kurewstwo.

Gość żona333333
Ja też szalałam za młodu(przynajmniej na starość będzie co wspominać) a jak poznałam mojego przyszłego męża, to aż nie mogłam uwierzyć jak mocno potrafię kochać mężczyznę.Jesteśmy małżeństwem 14 lat i ani razu Go nie zdradziłam.Nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora.

Co było, a nie jest, nie pisze sie w rejestr :P Nie mówie tu o jakis skrajnych przypadkach, ale skoro dziewczyna jest wolna, to jej sprawia z kim sypia.