Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stracilam zycie

co zrobić zeby wybaczył zdradę?

Polecane posty

Gość stracilam zycie

Czy znacie jakiś sposób, żby osoba któą kochamy wybaczyla nam zdradę? Zdradą był tylko/aż pocałunek.Do niczego więcej nie doszło.

Gość stracilam zycie
up

Czy znacie jakiś sposób," tak poszukanie sobie nowej miłości :)

Gość stracilam zycie
le ja nei chce nowej, ta jest jedyna. najwazniesza. jestem najwieksza idiotka na swiecie. chce umrzec. co mogęzrobic? mam pisac czy czekac?

Gość mam juz tego dosyć ! STOP
zdrady się nie wybacza ! Nawet jak osoba powie że wybaczam ci do końca życia będzie miała swojemu partnerowi za złe i będzie czuła ten ból.

Gość stracilam zycie
ale to był pocałunek!! nie stosunek to nic nei zmienia!?!

Gość ewkaaaaaaaaaaasjhf
ja półtora roku temu zdradziłam chłopaka również pocałunkiem. i to dwa razy...później zaczęły się wyrzuty sumienia,myslalam,ze się zabije,po roku powiedzialam prawde a raczej nie zaprzeczylam. byl wsciekly nie chcial juz ze mna byc,ale jak to się mowi prawdziwa milosc zwyciezy wszystko co sprawdzilo sie w moim wypadku. jestesmy razem do dzis a ja jestem pewna,ze nigdy ale to nigdy juz tak nie posątpie.

Gość stracilam zycie
ewka jak długo był wścioekły? rozmawiał z toba odrazu czy był etap milczenia? jak zachowywalas sie zeby ci wybaczyl! blagam pociesz mnie...

Gość ja tak samo zdradzilam
przez pocalunek mowil ze wybaczyl ale tak naprawde nigdy nie wybaczyl juz nigdy nie bylo tak samo...rozstalismy sie 3 lata pozniej

Gość ewkaaaaaaaaaaasjhf
No to tak. Najbardziej wsciekly byl o to,ze tyle to ukrywalam ale ja mu powiedzialam ,ze inaczej odrazu by ze mna zerwal bo to byly nasze poczatki i nic w sumie by go przy mnie nie trzymalo ,bo byl we mnie zakochany ale nie na maxa. Jak mu o tym powiedzialam zamilkl zamurowalo go wylączyl telefon ani slowa pozniej wlaczyl oczekiwal wyjasnien. Pomoglo mi troche to,ze bylo to tydzien przed jego 18 a on mnie na nia zaprosil tzn na rodzinna a pewnie nie chcial martwic rodzicow. Pozniej nerwy mu przeszly i powiedzial"gluptasie myslales ze Cie zostawie" ale oczywiscie pozniej jak sobie o tym pomyslal to mowil jak moglam mu to zrobic itp itd. Myslalam ze sie zabije,ze kochanej osobie tyle bolu sprawilam. Moze jestem egoistka ale bardzo sie cieszylam ,ze w koncu prawda wyszla na jaw bo juz wariowalam majac to na sumieniu. Pare dni nic o tym nie mowilismy ale pozniej znow sie zaczelo. Przez 2 dni pil z kolegami,chodzil po barach na co ja bylam bardzo wkurwiona,bo balam sie,ze sie odegra,wiec zastosowalam terapie wstrzasowa i rowniez przestalam sie odzywac..pozniej o tym zapomnielismy ale napisal do jednego z tych chlopakow i bylo mu lzej na sercu,powiedzial co o nim mysli,a tamten udawal ze nie wie o co chodzi i ze to nieprawda. Jednym slowem parodia i najgorszy okres w moim zyciu-serio kurde.

Gość ewkaaaaaaaaaaasjhf
ja tak samo zdradzilam-wydaje mi się,że problem nie tkwił w zdradzie tylko jego uczucie wygaslo,nie chcial byc z Toba,moze mial kogos innego,nie wiem ,wyrazam swoje zdanie a zdrada byla po prostu wymowka. Wybacz szczerosc ale co po trzech latach sie z Toba rozstal,tak nagle,a wczesniej jakos przez tak dlugi czas z tym zyl? Daj spokoj,nierealne. Rozumiem jakby rzucil Cie w ciagu paru miesiecy ale nie lat.

Gość Wiekszkość kobiet
Pisz, w żadnym wypadku nie czekaj bo to nic nieda.

ale to był pocałunek!! nie stosunek to nic nei zmienia!?!" ale jakie to ma znaczenie ? Czyli co ? jak sie przespisz to zdradzasz , jak sie wyliżesz z innym kolesiem to juz nie zdradzasz ? dziwnie myślisz

Gość stracilam zycie
myślę, że to jednak róznica. choc nie chce sie usprawiedliwiac. kocham go jakkolwiek idiotycznei to brzmi...

Gość ewkaaaaaaaaaaasjhf
no oczywiscie ,ze to roznica sorry wiem,ze calowanie to tez ogromne swinstwo,ale nie porownujmy sexu do pocalunku,bo tego pierwszego to nawet pod wplywem niemilosierniej ilosci alkoholu nie zrobilabym.

Gość ewkaaaaaaaaaaasjhf
Po ile macie lat? I w jakich okolicznosciach dowiedzial się o zdradzie,zrobilas to na trzeztwo,po alkoholu,opisz.

no oczywiscie ,ze to roznica sorry wiem,ze calowanie to tez ogromne swinstwo,ale nie porownujmy sexu do pocalunku,bo tego pierwszego to nawet pod wplywem niemilosierniej ilosci alkoholu nie zrobilabym.' masz doświadcznie że tak kategorycznie zaprzeczasz ? ;)

ja też czekam az mi kolezanka wyjasni gdzie tutaj sa róznice :) ?

Gość ewkaaaaaaaaaaasjhf
A Ty masz doświadczenie? Bo gadać to sobie możesz tylko pamiętaj ,że łatwiej oceniać wszystko z boku niż to przeżywać. Skoro dla Ciebie sex i pocałunek to to samo to gratulacje. Ciekawe czy jeśli miałbyś kobiete,którą bardzo kochasz nie sprawiło by Ci to żadnej różnicy jeśli komuś dałaby dupe,albo się z tą osobą całowała. Naprawde ciekawe...

A ja to Ci powiem, ze predzej wybaczylabym seks anizeli pocalunek. Bo seks to moze chcial po prostu sie wyladowac, ten ktos nic dla niego nie znaczy itd. a pocalunek ? chyba nie masz chcicy na lizanie sie ? dla mnie pocalunek to oznaka uczucia do tej osoby, aczkolwiek oczywiscie nie zawsze.

no właśnie nie ma kurde różnicy. nieważne czy mój chłop się będzie ślinił z jakąś laską czy jej zrobi dobrze językiem czy odbędą stosunek.... to zawsze jest zdrada... wy naprawdę widzicie różnicę?

Gość DDF
ja tam bym nigdy6 zdrady nie wybaczyła, wybacz :D ale tu Cię nie poprę :D jestem bez serca :3

Gość nieznana1
Ja byłam po tej drugiej stronie. To ja zostałam zdradzona i powiem ci tylko tyle: dalej jestem z tym chłopakiem, ale nigdy nie zapomnę i nie wybaczę mu tego.

Ciekawe czy jeśli miałbyś kobiete,którą bardzo kochasz nie sprawiło by Ci to żadnej różnicy jeśli komuś dałaby d**e,albo się z tą osobą całowała" A ja sie z ciekawosci spytam ... na jakiej podstawie uznajesz i domniemasz że lizanie nie jest wspólmierne do sexu jesli chodzi o zdradzanie ? masz jakąś czarną liste na oznaki zdrady swojej miłosci ? że pocałunek = nie zdrada sex = zdrada Widzisz jesli kogoś kocham to nawet przez myśl mi nie przelatuje że moge sie z inna kobietą całować ... jesli bym sie już całował to co by mi szkodziło pójśc dalej i sie przespać z tą kobietą ? Tam też było by lizanko , tylko innych czesci ciała :) to teraz sie spytam ciebie .... czy całowanie po piersiach innej kobiety bedac ze swoja miłoscia to zdrada czy nie zdrada ? no bo to też jakas forma pocałunku

Gość search
Piszecie takie bzdury( mowa tu o autorce i jej kolezankusiach z forum ), ze podejrzewam, iz to same nastolatki. Piszecie takie bzdury, ze az smiac mi sie chce. Mysle, ze wiele jeszcze przed wami do nauczenia sie..za pare lat porozmawiamy o tym, ok?

najlepiej nie wciskac jezyka do ust innych niż zalecane przez sumienie. a jezeli juz się przytrafi to tak robić aby się nie wydało. wybaczanie to sztuka, coś jak kung-fu albo joga..:)