Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość księżniczkawdepresji

zdrada ,miłość wybaczenie .

Polecane posty

4 miesiące temu spotykałam się z pewnym chłopakiem , ale on miał wtedy dziewczyne . zerwali z sobą , nasz romans się wydał i miałam same NIEPRZYJEMNOŚCI, po ich zerwaniu URWAŁ nam się kontakt, czasem ma wrażenie że byłam dla niego zabawką , teraz gdy sie wszystko ułozyło zaczął pisać do mnie znowu i zmierzamy w kierunku flirtu . Kocham Go ..niestety wiele z nim przeszłam.. ;(.. i do tego dowiedziałam sie 2 tygodnie temu o jego nowej dziewczynie ...jest nią moja BYŁA przyjaciołka która mnie tak bardzo wspierała w tej całej spr . z przed 3 msc ... nie cierpie suki . powinnam z nim pisac ..?

pomóżcie bo nie mam pojecia co robic ....

Gość ja wiem wiem
czemu zaczął chodzić z twoja była przyjaciółka a nie z tobą

Gość ksiezniczkawdepresji
to jest tak ze oni już kiedys byli z sobą . zerwali , on wrócił do innej ,i ja tej innej go odbiłam potem sie wydało i zerwali z sobą , był ze mna przez tydzien zerwał , wrócił do tamtej ,zerwał z nią ,potem znowu pisał ze mną a teraz dowiedziałam sie ze jest z tą szlaufą . I ZNOWU pisze do mnie ; o . tak mi zamącił w głowie że wykituje ; ooo.

Gość ksiezniczkawdepresji
czuje sie KURWA jak w jakimś melodramacie pieprzonym . moda na sukces czy coś ; O