Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zamyślona28

Jesli tylko szczescie widziec chcesz...

Polecane posty

Gość Zamyślona28

to wszytko inne odchodzi w zapomnienie... Kocham Cie - nie umiałam tego wcześniej docenić, nie potrafiłam przyjąć Twojej miłości. Wiem ze Cie zraniłam. Odrzuciłam... dziś jest jak jest . Czasu nie cofne. Ciebie juz nigdy miec nie bede, bo dla Ciebie teraz jestem nikim.. Czas podobno leczy rany - mam nadzieje ze mi pomoze o Tobie zapomnieć :( Wstyd mi troche, że mając 28 lat rozczulam się nad soba jak nastolatka :( ale wstyd mi bardziej ze kiedyś wybrałam inne zycie - niz to z Toba...

Gość Kawowa Galerianka
OJ... NIE SMUĆ SIĘ..:(

o prosze... nastepna mi nick ukradła.... WYMYŚL SOBIE SWÓJ!!! a autorce współczuje sytuacji...niestety czasem za poźno sie dowiadujemy ile jakaś osoba dla nas znaczy, Nie martw sie - skoro mu tak szybko przeszło - nie kochal Cie na tyle mocno... czas wyprał go z uczucia - sama sobie odpwowiedz czy warto za nim tak szlochac?

Gość fddddfgddfgggdgd
majac 28 lat i pisząc te głupoty na kafeterii zamiast jemu to napisać.. żenada hahahaha zachowanie nastolatki a nie dojrzałej kobiety.

Gość dodini30
majac 28 lata.... a co to ma do rzeczy?? może on jej juz nie chce sluchac>? może dziewczyna chce sie wygadać? daj jej spokój - widac ze cierpi