Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bar Perełka

znowu smutny weekend

Polecane posty

przeniosłam się na uczuciowy.. może tutaj ktoś na mnie wyleje kubeł zimnej wody Żeby zagłuszyć samotność..(jestem sama od 2 lat) i poczucie, że ostatni facet nie chciał mnie , bo uważał mnie za nudną.. ( ja nie jeździłam rowerem po Europie i nie umiem grać na instrumentach)... ciągle mam w głowie zdanie "nie chciał mnie".. powtarzam to sobie w kółko... Ciągle czułam się przy nim gorsza... bo jestem spontaniczna, a on uważał tę cechę za glupią. albo, że niedojrzała.. albo za mało poinformowana.. ( bo nie umiem inwestować pieniędzy).. Jezu.. dalej to we mnie siedzi.. że teraz chciałabym mu coś udowodnić.. że umiem zarabiać kasę, znależć sobie stałe zainteresowania, mieć mądrych ludzi wokół siebie.. i mieć ciągle tę pokerową twarz i wszystko zdobywać... a teraz zarabiam 1200zł.. i namiętnie kupuję na allegro, żeby zagluszyć samotność... tytuł tematu niezwiązany z tym co tutaj napisałam.. ale czuję się cholernie sama.. Mam teraz cudownych ludzi w pracy, to mnie cieszy.. i tylko to..

Gość search
kotku, bardzo mi smutno z twojego powodu i z tego, ze bliska ci osoba tak wiele spustoszen dokonala. Glowa do gory, zaakceptuj sama siebie i nie wazne czy jezdzisz rowerem czy nie, czy inwestujesz czy nie, niewazne. Badz soba i baw sie dobrze w swoim zyciu, bo sa osoby, ktore nie moga.

Gość melissaa *
w takim zapraszam na moja imprezkę urodzinową :D Moze kogos ciekawego poznasz :)

Zamiast przybliżać się do zakupoholizmu poznaj jakiegoś fajnego faceta (jak sądzę- to nie problem) a piorunem zapomnisz o przeszłości ;)

musiałam się wyżalić.. masakra;/ to było 2 lata temu, a dalej wywołuje we mnie takie emocje... jak się wyleczyłam z pierwszego (był mitomanem), to tarfił się ten.. minęło dwa lata znów się ktoś natrafi? choć wolałabym nie, skoro mam tak długo lizać rany.... a gdzie masz te urodziny?:P

Gość remigiusz e.
Był jakis przypadkowy sex przez te 2 lata czy ciągła posucha?

Gość hej barze Perełka
ile masz lat, skąd jesteś?

Gość melissaa *
Okolice łodzi ;) Przedział wiekowy 22-33l :)

Gość remigiusz e.
Nie odpowiesz bo masz jakiegoś fuckboya więc nikt nie podbija do Ciebie. Pewnie masz max 25 lat :P

Seks to moja sprawa.. mam 21 lat i jestem ze Śląska.. więc raczej na Twoje urodziny nie dojadę, a szkoda, mam dobrą cytrynówkę w domu:P

oj , Perełka , nie martw sie - ja zanim pozanałam swojego męża też byłam z takim, co to tylko wymyślał mi ciagle, ze mloda jestem... ze sie nie znam na rzeczy ( chodzilo wlasnie o inwestowanie, giełdy etc)... ze nudna... ze nie chodze w szpilach, ze spodnica jest za dluga, ze za krotka, ze spodnie siakie i buty takie... ech... normalnie robil ze mnie jakaś niedouczona i obciachowa panne . Dalam sobie z nim spokoj po 4 latach - i choć trudno mi bylo - jakos znalazłam sile zeby poznac innego ... a dzisiaj - mam kochanego męża, ktory dba o mnie, nie krytykuje i jakoś nie uważa za nudna... wiec - PERELKO - na beznadzienych facetó szkoda czasu ;) tego kwiatu jest pół światu ;)

Gość wbróbellllllllllllllll
przystojniaczek taka młoda, a już życie przegrała ? to się zdarza :D

podnosze temat bo akurat wydajesz mi sie normalną dziewczyną, aż mi sie ciebie robi czasami żal bo młoda jesteś, szkoda, że ze śląska, bo pewnie byłbym z tobą na kawusi :D

Gość knmsgld
przystojniaczek wypierdalaj stad zboczencu analny

Gość knmsgld
skapcialego

Dziewczyno trafilas na pyszalka.. ktora kobieta wie jak pieniadze inwestwoac w wieku 21 lat? albo zwiedza europe na rowerze? wiekszosc naszych rowiesniczek tylko po sklepach gania.. a jesli Ci doznan brakuje to pakuj torbe i na oboz ekstremalny jedz