Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brzydula30

Rejestracja do dentysty

Polecane posty

Chcialam sie umowic do dentysty a pani z usmiechem mowi,ze na poczatek lutego:O U Was tez sa takie kolejki?

chyba nigdy w życiu nie byłam na nfz u dentysty a prywatnie jest od ręki

Gość u mojej stomatolog
miesiąc oczekiwania, ale warto

I co ma zrobić człowiek, którego nie stać na chodzenie prywatnie...? :O A zęby przecież się psują i bolą... Pytałam o protezę zębową dla mojego taty i powiedziano mi, że mogą go zapisać na koniec 2012r... Nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać...

Gość uuuuuuygghh
Gdzie mieszkasz? w Gdańsku bywa różnie zazwyczaj to 2 tygodnie ale czasem także miesiąc zależy w jakiej przychodni ale jakość leczenia nie jest dobra.

Gość uuuuuuygghh
to naprawdę tragicznie mój tata na protezę czekał krótko z miesiąc ale nie jest dobrze zrobiona jak wkłada to bierze go na wymioty,chodził pare razy na kontrole ale stracił cierpliwość i nerwy i dalej się męczy.

ale ja mowie o dentyscie prywatnym polecila mi go kolezanka wiec popedzilam sie zarejestrowac a ta mi z lutym wyskakuje:O to jest prywatny stomatolog i wcale nie tani

Gość uuuuuuygghh
wiesz co do tego lutego to ząb się rozsypie że nawet najlepszy lekarz go nie uratuje idź gdzie indziej,może znajdziesz krótki termin.

tak wlasnie zrobie wroce w laski do mojej starej dentyski choc do konca nie jestem z niej zadowolona ale ma tylko 2miesieczna kolejke;)