Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pikapikachuuu

Znow samotna sobota w domu...

Polecane posty

Gość sergiusz02
sorki , ale nie musisz

Gość Pokłócona z mężem
Ja tez spedzam sama piątek , sobote i niedziele , bo moj mąż strzelił focha. Oczywiście po pracusi lecę do znajomych , niech siedzi sam. Jutro tez wypad do znajomych . Mam go w dupie.

przeanalizowalam to co pisalas-90 km od morza Bystra jestem;) Mieszkam kiedys w Szczecinie.Bardzo lubie tam wracac:) Teraz Kołobrzeg:)

Gość DOLCIA
sergiusz ja z lubelskigo jestem , naprawde daleko masz?

kołobrzeg to fajne miasto znam tam fajnego kolesia hehe mam ochoteie tam wybrać niedługo zkoelżnka, jak znajdę czas przed wyjazdem.. no wiesz ale równie dpbrze mogłabym być z innego, małego miasta

Gość DOLCIA
sergiusz tobie sie marzy na jedną noc a ja szukam na całe życie

Gość smutna ona bo samotna (rok;()
pikapikachuuu skąd jeteś ??Bo ja z Wawy i też chętnie poznałabym jakąś samotną koleżankę bo niestety wszystkie zajęte:( i mam czasmai dosyć wszystkiego:/

dolcia Ty chyba mylisz lubuskie i luibelskie, skoro Ty jestes z lubelskiego to on musiałby cała Polskę przejechać a potem znów nad morze, a na koneic Cie odwieść i ejszcze wrócić....to potrezba min 3 dni:P

furgonetka ale pisalas cos o studiach-niby moglabys studiowac w inny miescie ale intuicja mnie nie pomylila;)

Gość DOLCIA
no właśnie to nic z tego a szkoda bo mogłoby być fajnie ,czasami trzeba zaszaleć

Gość mcdxfiodslfg
a ja mam męża, ale siedzę sama a wsypialni bo on pracuje nad projektem mogę się do Was przyczepić??

mam to samo. najczesciej na weekendach siedze w domu, a jak juz pojde na jakas impreze to zawsze powtarzam sobie ze to juz ostatni raz, wiec coraz rzadziej na takowych bywam. kolezanki maja chlopakow i nie maja juz czasu , checi czy nie wiem czego jeszcze na wyglupy ze mna. dlatego jade z nimi czasem na jakas impreze ale siedze jak ta ciota a dookola mnie same pary. a jak sie juz spotkam z ktoras z kolezanek bez ich fagasow to one robia wszystko zeby sprowadzic temat wlasnie na nich. i mam uroczy wieczor w towarzystwie kolezanki ktora napierdziela o swoim chlopaku i rozterkach z tym zwiazanych. a ja slucham i doradzam ale powoli mam tego dosc. dlaczego milosc robi ludziom pranie mozgu i tak ich zmienia??????????????????

Gość DOLCIA
Może jest ktoś na forum z Lublina bo szukam znajomych na kawę

Gość mcdxfiodslfg
a w ogóle to jak jesteście samotni, niewiele zarabiacie a nie chcecie mieszkać z rodzicami to może wynajmijcie pokój? i mieszkajcie np ze studentami? nie dośc, że się usamodzielnicie, to będziecie mieli znajomych jakieś zmiany w życiu sa potrzebne

kurcze brzudula śledzisz mnie? hehe :) no pisałam rzeczywiścxie bo Szczecin jakoś mnie już znudził...

Gość sergiusz02
ejże dziewczyny! zaproponowałem i nic! szkoda . o 22.15 wyjeżdżam sam, więc będę polował na miejscu, aby w hotelu się nie nudziło.

Gość same jesteście sobie winne
ludzie ktorzy nie maja znajomych to są zazwyczaj lenie i dziwaki albo takie głupie baby jak wy co poswiecaja wszystko facetowi a potem je rzuca! ja odcinam sie od kolezanek ktore mnie olewaja jak maja faceta a potem dzwonia jak tylko cos z nim nie tak albo sie rozstana. a tak w ogole to sama sie rozstałam i bardzo to przezylam ale jakos mam znajomych wiec sie tym nie zaslaniajcie bo to byla milosc mojego zycia i nadal mnie to boli ale mam z kim wyjsc na piwo i z kim pogadac zawsze.. i jak nie macie co robic same to jak chcecie cos robic z kims? normalnie ludzie sie nie nudzą kiedy są sami bo zawsze jest cos do zrobienia..

Gość DOLCIA
powodzenia w polowaniu sergiusz

Gość sergiusz02
Dolcia chętnie bym podjechał, ale naprawdę mam troszkę daleko. z wrocka do ciebie , a następnie do miedzyzdrojów.... sorki , ale rano muszę być we wrocku.

Gość DOLCIA
ok nie ma problemu ,rozumiem

Gość DOLCIA
powiem wam że już nie jest mi tak smutno , po 2 piwku czuje sie fajnie ale muszę was na chwile opuścic ,na papieroska sie wybieram