Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaki kolor? rudy?!

rude -fajne?

Polecane posty

Gość jaki kolor? rudy?!

Siemka, siedze sobie w sobotnu wieczór i mam rozkminy . Całe zycie jestem ruda. Jak bylam mała nie byłam zauważana przez chłopców.. potem gimnjazum..no tak troszke, skonczyłam liceum i zauwazam, że faceci chyba lubia rude. Czy to prawda? A i nie piszcze, ze kolor wlosów nie ma zadnej roli :D

Gość jaki kolor? rudy?!
a tusza ma role ? czesto widzę kobietki przy kości z chłopakiem, nie jeste patyk, ale tez nie jestem gruba... waze 55 na 174 ;p a brzydka hm nie ma brzydkich kobiet ;D dobry strój i makijaż i wszystko, ;d

Gość jaki kolor? rudy?!
No niby prawda co do tego wina. Ale jednak wolicie blond kobietki ?:p pewnie jeszcze niebieskie oczy ;D och

Gość wuwuzelek
a mnie wszystkie sie podobają nie wybrzydzam biorę jak leci :D

Gość Fafnoście
rude sa zajebiste, sama zaluje ze jestem brunetka...niemniej ejdnak wole rude farbowane nizeli naturalne z rudymi brwiami i rzesami a fuuj

ja zaakceptuje każdy kolor byle by był naturalny ale rude najbardziej mi się podobają ;)

Gość maciek z klanu bom bom bom
jak dla mnie rude, tak jak ktoś już wspomniał, są fajnie, ale tylko przefarbowane niestety i to też nie na jakiś marchewkowy, ale albo bardziej rudo-blond, albo brąz wchodzący w rudy. Nie chcę nikogo obrażać, ale moim zdaniem naturalnie rude kobiety nie są ładne, nie chodzi oczywiście o rysy, bo tu kolor włosów nie ma znaczenia, ale jako 'całość' to nieciekawie się prezentują :D

Gość jaki kolor? rudy?!
Rude to wredne tez, zgadzacie się ? ;p ja osobiscie tego nie zauważam, ale słyszę opinie, że jestem wredna :D hahaha

Gość turkusowy koralik
to takie piękne kobiety i łagodne jak łanie :)

rude jest fajne;d podobaja mi sie rude wlosy i wogole uroda z tym zwiazana u kobiet. rudzi faceci jakos do mnie nie przemawiaja, ale niektore kobiety rude wygladaja naprawde interesujaco i tak nietuzinkowo. sama mam zamiar przefarbowac sie na rudo, naturalne mam sredni blond, taki nijaki, jasne brwi i rzesy wiec raczej bedzie pasowac. rudy jest giiit!

To zależy od urody człowieka brunetki mogą być ładne i brzydkie blondynki również , to samo tyczy się rudych:) mi się podoba taki nie mocny nie rażący ale ciepły odcień włosów u rudych dziewczyn. Ja osobiście uważam ,że jest wiele ślicznych rudych dziewczyn. np. http://forum.szafa.pl/upload/foto_cache/ff1/6dd/0b4/2f4/941/fde/33c/8c9/fe8/1a7/2e_500x640.jpg http://planetafotos.com/wp-content/uploads/2007/03/lindsay-lohan-rosa.jpg http://polki.pl/work/privateimages/formats/E/27964.jpg