Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krępujący problem

strój kąpielowy problem

Polecane posty

Gość krępujący problem

Mam takie nietypowe pytanie, chociaż jak tak patrząc na inne tematy na kafeterii, pewnie nic was nie zdziwi ;]. Pytanie to kieruję głównie do kobiet które depilują okolice intymne. Ostatnio też się wydepilowałam , problem w tym że jak założę strój kąpielowy lub jakąkolwiek bieliznę to widać zarys okolic intymnych co jest krępujące. Co innego bielizna a co innego strój który mogą inni zobaczyć, chciałam się dowiedzieć czy któraś z was też ma ten problem? może podszyć figi od stroju jakimś materiałem albo coś? dzięki za wszystkie normalne odpowiedzi :P

Gość krępujący problem
chodzi mi raczej o tzw efekt "camel toe" ;] nie ze jest mnie za dużo , tylko chciałbym żeby to wyglądało jak np w szortach , czyli gładka powierzchnia, która nie podkreśla zagłębień ciała :P

Gość przede wszystkim wybierz
kąpielowy z grubszej takniny,a nie jakis badziewny cienki a po drugie wzorzysty ,a nie jednolity - wtedy zarys jak ty to mówisz nie rzuca sie w oczy :)

Gość juliannamariawiktoria
ja też źle się z tym czuję, dlatego na majtki od bikini zakładam króciótkie szorty do kompletu, takie tuż za pupę, ale jednak są odstające i można śmiało w nich iść :)

Gość krępujący problem
dzięki za rady, ale chyba kupię jakiś materiał żeby to podszyć bo mam 2 stroje już kupione i nie chciałabym z nich rezygnować :P, ew zapuszczę bobra ;]

Gość gość
udało ci się z tym strojem ? mam ten sam problem w każdych majtkach od stroju i tez zawsze ubieram na plaże spodenki, ale z chęcią poszłabym na basen czy aquapark ze znajomymi, ale wstyd wygrywa ;/

To ja chyba jestem bezwstydna, bo nie mam z tym problemu, ale wiem że dla wielu dziewczyn jest. Przełamać sie jeszcze trudnej.

Gość krępujący problem
tak, udało;) weszłam tu sobie po 4 latach i uznałam, że będę tak miła i odpowiem:)