Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrolita

Czy da się zmienić faceta który nie traktuje związku poważnie?

Polecane posty

Jesteśmy ze sobą teoretycznie około 8 miesięcy. I jest ciągle tak jak było. Spotykamy się, owszem, jednak wszystko w umiarze- ok dwa razy w tygodniu. Jest cudowny seks, mamy podobne poczucie humoru i całkiem fajnie spędza nam się ze sobą czas. Jest problem- ja się w nim zakochałam, strasznie przywiązałam i czuję nidosyt. Rozmawiałam z nim co mysli o naszym zwiazku i jak to wszystko widzi. Powiedzial, ze na razie jest jak jest, a jest fajnie, jest do mnie przywiazany, ale jeszcze sie we mnie nie zakochał.... Jest mi zle z tego powodu, gdyz darzę go uczuciem ale nie potrafie sie do tego przyznac, bo nie ukrywajmy- to NIC nie zmieni..... Ale moze jest jeszcze jakis sposob?

Wiem ze mu sie podobam, wiem ze lubi spedzac ze mna czas i nie jest na pewno tylko dla seksu. Ale chyba nie jestem jego miloscia zycia skoro po takim czasie sie jeszcze powaznie nie zakochal :(

up

Gość wg mnieee
myśle że dla niego jesteś jakimś przystankiem do głównego celu podroży. Jest miło, fajnie ale chłopak czeka na coś "lepszego"... Oby to lepsze w końcu okazało się 1gwaizdkowym hotelem w Egipcie zamiast luksusowego kurortu :P szczerze? sama powinnaś wiedzieć czy jest szansa że się zaangażuje. z tego co piszesz to dla niego jakiś przyjacielski seks bez zobowiązań, a gdy facet nie traktuje cie poważnie to raczej potem nie zacznie... ale jaka prawda jest sama najlepiej wiesz....