Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nulka176

START 26.06.10r. ZAPRASZAM:)

Polecane posty

hej u mnie wszytko było by ok gdyby nie ochota na słodkie podczas okresu! bo zjadłam 2 listki czekolady .. za to nie zjem kolacji dzisiaj .. W poniedziałek się zważe mam nadzieje ze cos sie ruszy

hej :) u mnie wporządku wczoraj miałam rozrywkowy weekend ale duzo nie zjadlam .Dzisiaj jak mówiłam ważenie i jest 68kg:) czyli 0,7kg mniej niz poprzednio ...teraz to dopiero mam motywacje ! do 2 celu pozostał mi 1kg a do 3- 6kg ..mam nadzieje że dam rade .. biore sie za cwiczenia bo mam mało jedrną skore i moze dlatego wygladam na wiecej kg i tłuszczu niz jest.. Zaraz uaktualnie stopke;] a co tam u Was kochane??

Hej dziewczynki! :) Kilak dni nie pisalam, ale to przez ta pogode... :) Trzeba bylo skorzystac ze slonca a nie siedziec przed komputerem :) Wczoraj 4 godziny szalalam w basenie :D Maly aerobik, i nauczylam sie plywac hehe :) wczoraj skusilam sie na jednego filecika z kurczaka, pozatym zjadlam w ciagu dnia dwie buleczki z szynka jakas bez konserwantów :D A tak to woda , woda i woda... Za to w sobote przyznam sie zgrzeszylam :( zjadlam kawalek pizzy!!! :( Ale az tak bardzo mi to nie zaszkodzilo, bo dzis wskoczylam na wage i pokazala 68kg :) Znowu mniej ;D A jak u was? :) Dzis chcialam skorzystac z basenu ale padalo w nocy i pogoda taka srednia na jeza, ale jesli woda bedzie w miare ciepla to sie pokapie :D

okruszynka88- zostało ci 3kg :) gratuluje spadku wagi jestesmy na tym samym poziomie wagi -68 ;] ja własnie lece na dwór ;]

Dziekuje i tez Ci gratuluje! :) Jestesmy na tym samym szczebelku hehe :) U mnie sloneczko wychodzi wiec polece do basenu :D Jeszcze 3kg do pierwszego celu :) Ehh, jak sie uda to podem do 62 :D

62kg to moje marzenie :) zostało mi jeszcze do tego 6kg ..ale mam nadzieje ze dam rade za miesiac jade nad morze wiec wieczorami moge z moim pohasać troche po plaży ;] ile ty masz wzrostu?

nie narzekaj bo są niższe od ciebie :) 170 to dobry wzrost! ja mam 177 cm i jak załoze wyzsze szpilki to jestem momentami wyzsza od mojego chłopaka :) stosujesz jakies balsamy,kremy?

Ja jestem nizsza o jakies 2cm od mojego faceta hehe :) Stosuje teraz peeling kawowy :) Jest super! :)

Niestety nie :( Marzy mi sie jechac nad morze, ale moj facet za granica... Wraca dopiero za miesiac i to tylko na dwa tygodnie wiec raczej nigdzie nie pojedziemy :(

oj to nad morze daleko ale z drugiej strony masz w góry blisko:) pochodziuc po gorach spalac kcal , i zimą masz fajnie bo mozna na narty blisko itp;] u mnie dziś ; śniadanie-kanapka chleba z ziarnami z piersi z kurczaka gotowaną 2 śniadanie-duzy jogurt obiad-3 łyzki bigosu podwieczorek-kawalek makowca kolacja-kanapka z serem białym pomidorem,jogurt Aktywnosci fizyczne; rower 1godzina badminton-1godzina hula hop -dzisiaj mało ale zawsze cos 300obrotów spociłam sie jak mysz ;]

hmm a co tu takie pustki ?? ja własnie wstałam ,mam do posprzatania caly dom ,jutro jade do K i melduje ze bede dopiero w niedziele na wieczór wczoraj ; sniadanie kanapka z bialym serem plus pomidor 2 śniadanie-kilkanascie czereśni obiad-gołąbek , 1 kromka chleba podwieczorek-budyń kolacja-kanapka z twarożkiem Muszę wam powiedzieć że wczoraj byłam kupić strój kąpielowy i wygladam w nim jak pasztet;/ najgorzej dolna partia czyli boczki tyłek uda musze wiecej zaczac cwiczyc coś bo masakra bedzie dzisiaj się zważe choc jestem juz po sniadaniu bo chce miec jakies porównanie bo potem w poniedziałek ważenie .. tak bardzo chciałabym zobaczyc mniej niz 68 ... ;* :* :* wracać mi tu dziewczynki

Ja wczoraj wieczorem zaliczylam kilka cwiczen :) Brzuszki 50 mało ale dobre i to :) Hulahop 300 obrotów :) skłony w bok 200 :) Chyba sobie wniose rowerek teningowy do pokoju bo tak siedzi bezuzytecnzy juz kilka lat :D A moze akurat cos pomoze... Zamiast lezec przed tv to pojezdze na rowerku podczas ogladania filmu :) Dziś na śniadanie garstka płatków Fitella czy jakos tak z mlekiem :) Na obiad zrobie sobie pomidorówke z makaronem, ale bez śmietany :) Kupiłam znowu bób - pewnie troszke go zjem hehe :)

ćwiczenia ; skłony 30 podnoszenie nóg -40 ćwiczenia z a6w , 8min legs przysiady -20 nożyce-40 rowerek w powietrzu-100 hula hop- narazie 300obrotów potem sie zobaczy ;]

U mnie wczoraj wieczorem cwiczenia :) Rowerek treningowy 30 minut :) Hulahop 300 obrotów Skłony w bok 200 razy :) Przysiady 25 Brzuszki 50 :) Dzis na sniadanie platki z mlekiem :) Potem moze basen bo pogoda piekna ;)

hej ja juz wrociłam:) zwazyłam sie dzisiaj i sie wkurzyłam bo tylko 0,1kg spadło ale jest 67 z przodu a dokładnie 67,9 ..eh po południu wskakuje na rower bo wyjazd tuż tuż zostalo 2,5tygodnia chciałabym żeby przez ten czas osiagnac wage 65kg

dziewczyny gdzie wy do jasnej cholery jestescie?? u mnie wporzadku ,straszne upały są juz normalnie ciagle mi gorąco i sie pocęęęę!!! wczoraj pograłam 1,5h w badbinktona , dzis mam zamiar ruszyc dupsko i wsiasc na rower za 1,5tyg na wakacje a waga u mnie ani drgnie

hej u mnie dziś; śniadanie- jogurt serduszko,kanapka z wędliną 2sniadanie-udko wędzone z kurczaka obiad-miseczka sałaty z jog.naturalnym,pół pieczonego żeberka podwieczorek-jabłko kolacja-jogurt ,jabłko