Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytający.

Na co dajecie się złapać?

Polecane posty

Gość Pytający.

Bo siedze na tej fotce i jak narazie tylko jedną mi się udało złapać i mimo, że spędzam tam dużo czasu, ogólnie ogarniam, kombinuję jak się da, myśle jak tylko mogę to wychodzi na to, że żadna nie chce się spotykać, nie szukają i nie mają chęci. Głownie chodzi mi o to, że próbuję je złamać, złapać czy też cokolwiek, bo pewne same nie wiedzą, piszą "może". Generalnie rzeczy w tym, że w realu nie mają oporów, a jakimś cudem internet je ogranicza. Mimo, że się mieszka nawet blisko siebie.

Gość Pytający.
A może to chodzi o to, że nie które nie chcą bo będą ciągle rozmyslać?

Gość white_peach
Wiesz... Chodzi o to, ze przez internet nie wybadasz do konca kim jest druga osoba... Np., jezeli ktos przez internet proponuje mi spotkanie, wtedy zastanawiam sie: "a moze to jakis ZBOCZENIEC?!" Radzilabym najpierw pogadac, potem dopiero (jezeli znajdziecie wspolny jezyk) zaprosic druga osobe na spotkanie :)

Gość ldgfgccv
trzeba sie zaprezentować przez neta. ja spotkałam sie pare razy z facetami i o dziwo, 2 naprawde fajnych w realu przez internet wydawali mi się naprawdę nieciekawi.. nie wiem jakim cudem wogóle sie z nimi spotkałam. może jak masz powodzenie normalnie to przez net zapominasz że masz sie zaprezentować jakby od początku i jeszcze być wiarygodny..