Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niebieskookaaaa

Szukam koleżanki w Warszawie

Polecane posty

Gość Niebieskookaaaa

Witam Czy są na tym forum jakies kobietki z Warszawy, które są tak samo samotne jak ja? Mam 20 lat, mieszkam tu od roku i czuje sią tu nadal bardzo obco. Poznaje nowych ludzi ale w dalszym ciągu nie mam z kim spędzać wolnego czasu a chciałabym poznać kogoś, z kimi mogłabym pojść na zakupy, na piwo, do klubu. Mam już dość takiej samotnośći:( Do tej pory nie przeszkadzał mi brak bliskich znajomych, mieszkałam z chłopakiem, mój swiat kręcił sie wokól niego. Jednak odkąd się rozstalismy czuje straszną pustkę. Teraz widzę jaki błąd popełnilam, poświęcając cały swoj czas facetowi, miłość się skonczyla a ja nawet nie mam z kim pogadac:( Może poznam tu dziewczyny w podobnej sytuacji, razem jest zawsze raźniej

Gość niebieskokaoka
:) jak zobaczyłam Twój nick to zwątpiłam....ostatnio udzieliłam się na forum i też pod nickiem niebieskokaoka ....też jestem z Warszawy i rozstałam się z facetem....i jestem cholernie samotna:( Tylko,że jestem troszkę starsza od Ciebie mam 24 lata.....

no to hej. ja w podobnym wieku, tez z warszawy i tez rozstałam się z facetem :D tyle, ze ja do normalnych nie należę :P:P:P

Gość niebieskokaoka
dlaczego nie??:P

no nie wiem. nie omieszkam przy najblizej okazjo zapytac o to rodziców :P

Gość niebieskie kakao
chętnię dołączę do towarzystwa :-)

Gość niebieska koka
ja też z warszwy, lubię sie bawić i korzystać z życia :-)

Gość brązowe kakao
ja też z warszawy , mam 37 lat jestem Bartek mogę ? plizzzzzz

Gość niebieskokaoka
widzę,że ducho chętnych ludzi.... no proszę.... Ps. Ja do całkiem normalnych też nie należę:P

oj rzucilam go juz z 3 tyg temu.. tzn w zasadzie. kwestia wyprowadzki jeszcze pozostaje jak mowilam.. on ma jeszcze nadzieje, ale ja zdania nie zmienie :P czyli rzucilam go na razie w polowie moznaby rzec heh.

ale sie niebieskich namnożyło... a ja mam oczka piwne :( :P

Gość Niebieskookaaaa
Miło ze ktoś sie odezwał:) Chciałam dzisiaj isc do klubu ale doszłam do wniosku ze samemu to bezsensu a do tego niebezpiecznie. Skłoniło mnie to do refleksji nad swoim zyciem i załozenia tu tematu. A myslalam juz ze tylko ja jestem dziwna:)

a kto teraz po tych klubach chodzi jak studenci sesje mają :P a ja oprocz tego noge w bandażach po wypadku heh

Gość Niebieskookaaaa
Chciałam odreagowac rozstanie z facetem... Zmarnowane trzy lata z oszustem

a tam zmarnowane! niczego w zyciu nie zaluj. docen to ile sie nauczylas :) trzeba się niestety pare razy sparzyć, zeby wiedziec czego sie chce w zyciu!

Gość Przyjezdna
Hej ja też sie przeprowadzam niedługo na obrzeża wawy i szukam koleżanek! Znacie kogoś kto wynajmie pokój w okolicach Pruszkowa,Nadarzyna,Podkowy Leśnej? Szukam dla siebie

Gość odtegosienieumiera
poszukaj faceta tylko bobatego! i z samochodem dobrym i z gestem! on ci pokaże wielki swiat i warszawe i wogóle! tylko z kasą pamietaj! to sie liczy!