Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja_reklamowka

sukienka na wesele !! POMOCY

Polecane posty

Gość Ja_reklamowka

Szukam ladnej sukienki na wesele. Mam malo czasu i ograniczone srodki finansowe na sukienke moge przeznaczyc max.200 zl. Moj rozmiar to 42-44 mam bius rozmiaru 75d . Biodra duze, oraz uda. Wzrost 166 cm. Mam 19 lat, ciemne wlosy. Co radzicie, jaka sukienke powinnam kupic? Prosze o linki. Z gory bardzo dziekuje.

Gość Ja_reklamowka
Momoze ktos?:((

Gość lulalula
acha i jeszcze bombkowy fason będzie fajny - zamaskuje biodra i uda, ale akurat nic mi nie wpadlo teraz...

Gość Ja_reklamowka
jakie jeszcze proponujecie sukienki?

Gość provokejszyn jak nic

bombokowa nie, bo takie to sa dla jablka a autorka to gruszka. http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dllVISuperSize&item=250644506703 coa takiego- do polowy kolana , w lekkie A, podkreslona talia- mozesz zalozyc do tego jakis pasek albo po rstu znalezc sukinke ktora ma ''pokreslona'' talie przez uzycie innego koloru lub ma taka jakby wstege .....

http://cgi.ebay.co.uk/JANE-NORMAN-RRP%a348!-STUNNING-SILKY-KNEE-LENGTH-DRESS-12_W0QQitemZ250644506703QQcmdZViewItem?rvr_id=&rvr_id=&cguid=697c0dff1290a0e20392a492ffdd4297 moze teraz sie wsywietli

Gość japonka_to_wie
do takiej figury najlepiej kupic cos podkreslajacego biust - zakladam ze go masz a ukrywajacego nogi i biodra.. czyli najlepjsza sukienka to taka z odcinana pod biustem.. widzialam taka kiecke, w tym wlasnie rozmiarze w vintageshopie w dziale z metką - i nie byle jakiej marki bo angielskiej Lipsy - ich ciuchy noszą wszyscy celebryci.. link do sukienki: http://www.vintageshop.pl/index.php?page=produkt_info&produkt_id=11311

Gość daria_parka
a moze doradzicie cos dla mnie??? Blondynka, cera lekko brązowa, zielone oczy, duzy biust (75E), male biodra, spory brzuszek, szczupłe nogi i długie, wzrost171cm waże ok 58-61 kg (strasznie waha mi się waga) Jaki kolor najlepiej będzie pasował i jaki krój wybrać a może właśnie od razu przykłady???

Gość no jaa
jakos bedziesz wygladac zwyczajnie moim zdaniem

Gość daria_parka
no własnienie chce wyglądac nie zwyczajnie:P nie lubie tak a juz typowych satynowych kiec nie znoszę:O