Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NieWolna

porażający wykładowca i egzamin, którego nie było. facet ściął mnie z nóg!

Polecane posty

no właśnie. był egzamin, nie było pytań merytorycznych. był prąd. pierwszy raz w życiu mogłam się sama na faceta rzucić. nienachalny, zabójczo przystojny, oczywiście autorytet w swojej dziedzinie. wpisał ocenę i poprostu zaczęliśmy rozmawiać. normalnie mnie sobą pochłonął. nie wiem czy niewątpliwym autorytetem, czy męskością, czy wszystkim naraz. zjadał mnie wzrokiem, czułam że tracę grunt pod nogami. zaprosił na kawę ... mam faceta, którego kocham, którego nie mogę zdradzić, zostawić, a ja nie mogę przestać myśleć o tamtym. nie poszłam na kawę, napisałam grzecznego maila. on mi odpisał, że od tygodnia nie może przestać myśleć o naszej rozmowie. korci mnie, coś mnie do niego pcha, ale się go boję. historia krótka i banalna. jest pewnie z milion podobnych.... siedzę i patrzę w ścianę, bo nikt mnie jeszcze tak nie poraził sobą. co z tym zrobić? :)

Gość olej gada
takich jak ty to on ma na pęczki po kazdym egzaminie

Oby Dominik100 nie zauważył tego tematu ;) powie że zdradzisz swojego faceta, ale nie martw się każda dziewczyna taka jest. a ja Ci powiem: Uważaj, bo duża łatwiej narobic sobie problemów niż z nich wyjść

Gość kajoja
kawa to nic zlego:)

kawa = seks to jest jasne jak slonce i Ty tez to wiesz, udajesz przed sobą że go nie pragniesz. WIDAĆ że go pragniesz..... i to cholernie...

Jego Pani - masz rację, boję sie, że ta właśnie jedna kawa może mi zaszkodzić na żołądek :D

zdesperowana - nie myślę o zdradzie. boję się, że ktoś mogł mnie tak oszołomić, myślałam że już jestem .... trup emocjonalny na innych facetów

powiem Ci tak, jeśli czujecie tę energię między sobą, raczej będzie Ci z nim wspaniale... ale nie łudź się że będziesz umiala powiedzieć sobie stop. Granice będziesz przesuwać stopniowo sama... aż w końcu... stwierdzisz że nie ma granic. Wiem jaki to syndrom... masz w życiu wszystko czego chcesz. nie masz problemów i ich szukasz :D to jest ludzkie..

Jego pani - masz całkowitą rację. Tylko znam siebie, będzie mnie to gryźć. mogę sobie coś doimaginować.... idealizować to co się stało. może mi sie facet podoba, bo jest moim wykładowcą? zależność studentka - prowadzący zajęcia. jest po sesji, po strachu, teraz jest zwykłym facetem ... i w sumie myślę, że powinnam zabić zmorę i się z nim spotkać, ale coś mnie powstrzymuje. strach?

nie strach Cię powstrzymuje... raczej organizm broni się przed problemami które mogą się zacząć... podaj mejla..

zdesperowana - żeby to była tylko historyjka na kafe :) tego sobie życzę zresztą, nie umiem podrywać facetów, on dostał kosza, może już się nie odezwie, ja napewno nie ale powiem wam szczerze - mogłabym to opisać jak panie w harlekinach :) a zawsze sie śmiałam z takich sytuacji! :)

4 lata jesteśmy razem. długie i burzliwe. do teraz nie brakowało mi niczego. przystojny, inteligentny, atrakcyjny, męski - komplet dziewczyny, to był mój ostatni egzamin. jaki pech! nie podam maila - zaraz będą pomarańcze pisać...

ok, to powiem Ci tu. Wiem coś o tym i przestrzegam Cię przed tym z własnego doświadczenia.

nie dodałam, że zawsze mi się podobał ten wykładowca i zawsze czułam na sobie jego wzrok, ale wiecie jak to jest z przystojnymi, mądrymi facetami krążącymi po korytarzach uczelni. myśli się - może i pewnie ma każdą ...