Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziullla87778

boje sie isc do lekarza....

Polecane posty

Gość madziullla87778

mam 22 lata i od dluzszego czasu czuje ze z moim zdrowiem nie jest najlepiej...po pierwsze mam bulimie od 2 lat wiec na pewno wyrzadzilam juz szkody w swoim organizmie, mam slaba kondycje prawie wogole nie cwicze, pracuje na nocki, malo widze swiatla slonecznego, nie odzywiam sie zdrowo, pije duzo alkoholu itp...czuje sie zmeczona, nie wygladam najlepiej, czesto mam spuchnieta twarz,nogi zly humor...bardzo chce cos z tym zrobic ale boje sie czego dowiem sie u lekarza...w mojej rodzinie bylo sporo powaznych chorob, a ja mam dopiero 22 lata i juz sobie tyle spieprzylam...powiedzcie- czy jesli wyjdzie ze mam jakies problemy ze zdrowiem,ze musze brac jakies lekarstwa itp to czy ktokolwiek jest w stanie mnie do leczenia zmusic na przyklad? albo powiadomic mojego pracodawce? wiem ze jest tajemnica lekarska ale przyznam ze w ogole nie myslalam o swoim zdrowiu i nie wiem nic na temat roznych chorob, lekarstw...pomyslicie ze jestem glupia pewnie, a ja po prostu sie boje :(

Gość hhiihjihih
idź zawsze może być gorzej,trzeba walczyć z chorobą

Gość gorace lato i bikini
Bulimiczka, alkoholiczka... pewnie z anemią. Zacznij się zdrowo odżywiać i prowadzić normalny tryb życia, to wszystko się unormuje. Jak można miec 22 lata i byc takim niedorozwojem?! :o Masz 1/2 mózgu? Nie myslisz? Sama spieprzylas sobie zycie, wiec teraz je naprawiaj, a jak nie chcesz, to nie zawracaj ludziom dooopy.

Gość madziullla87778
przeciez forum od tego jest zeby prosi o opinie innych czy moze nie? alkoholiczka nie jestem, przyznaje pije duzo na imprezach, zle sie odzywiam + bulimia = totalna porazka ale chce to zmienic dlatego zalozylam ten temat...nie boje sie uslyszec od lekarza co mi jest tylko bedzie mi cholernie wstyd przed nim, rodzina/znajomymi... czy patrzac na to co napisalam mozna hipotetycznie stwierdzic co mi dolega? czy moge byc na cos chora ( pomijajac bulimie o ktorej dobrze wiem)...