Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smuutnaa..

podobalo by wam sie jak by wasz facet mial dobra kolezanke..??

Polecane posty

Gość gość
Hakuna - nie ma przyjaźni między facetem a kobietą jeśli się spotykają np. 2-3 razy w tyg. wierze w przyjaźnie tylko wtedy kiedy spotkania są raz na 2-3-5mies. :) bo sama taki układ mam, on ma dziewczynę, ja mam faceta i rzadko się spotykamy - jest super!

Jesteście śmieszne :O Ja mam przyjaciela od kilku już lat i co? Mam z niego zrezygnować, bo jego dziewczynie się to nie podoba? Dziewczyny, które tutaj piszą, że ich chłopak nie może mieć bliskiej koleżanki, chyba nigdy nie miały prawdziwego przyjaciela i tego nie potrafią zrozumieć.

Gość smuutnaa..
ja juz nie wiem co robic:(:( czy zakonczyc to czy ,,walczyc'' czy co:(:(

Gość samira chandra
przyjaźń między kobietą i mężczyzną jest niemożliwa - wczesniej czy później wylądują w łóżku

Gość Lelumpolellllllummmm
Śmieszne, że facet bądź babka uwielbia jakąś inną/innego bardziej od swojej drugiej połówki. Partner/partnerka chyba jest ważniejsza/-szy bo teoretycznie to z nim ma się spędzić reszte życia. Po 2. o czym mają niby tak namiętnie rozmawiać? W zwiazku druga osoba powinna być tą z którą najwięcej i na wszystkie tematy sie rozmawia.

Hmm, autorko, może dyskretnie zwróć uwagę na to, jak często się spotykają, jaki on ma stosunek do niej - a najlepiej to porozmawiaj z nim, szczerość najważniejsza. Prawdziwe przyjaźnie damsko-męskie to wyjątki, może jego taka właśnie jest?

Gość wg mnieee
nie ma przyjaźni damsko męskiej, tylko wyjątki potwierdzające regułę ^^. Ja nigdy bym nie pozwoliła, bo po co mam się zastanawiać ciągle czy ona na niego przypadkiem nie leci :P i tylko obmyśla plan żeby go upić ;) trochę pół żartem pół serio. ale tak bywa ... mój facet nie widzi potrzeby żebym ja miała bliskich kolegów z tych samych powodów ;) - oboje jesteśmy zazdrośnikami wiesz co powinnaś zrobić ZNALEŹĆ SOBIE TEŻ PRZYJACIELA. i koniec i kropka. on nie widzi problemu bo jest z tej drugiej strony, jak zależy mu na tobie to się zdziwi bardzo, że nagle nie masz na niego czasu bo zajmuje cie nowy kolega :D.

Gość smuutnaa..
to co ja mam robic??:(:(:(

Gość niechcepodawacnikabomiprzykro
mam ten sam problem, tylko on do nich pisze smsy, przynajmniej o tym wiem, bo razem pracuja, wiec wole nie myslec co tam sie dzieje :( zapewnie ze to tylko kolezanki, a ja sie dowieedzialam zerkajac w jego komorke, byl przy tym, cholernie mi zle

" przyjaźń między kobietą i mężczyzną jest niemożliwa - wczesniej czy później wylądują w łóżku " Tak może napisać tylko kobieta, która nigdy nie była w stanie zaprzyjaźnić się z żadnym facetem. Nie będę przekonywała Cię do zmiany zdania w temacie, w którym jesteś zielona. Co do tego spotykania nie częściej niż raz na 2-5 miesięcy - tak "często" to ja się mogę z moim dentystą spotykać, nie z przyjacielem :D Ja z moim przyjacielem widuję się bywa i co tydzień nawet, więc według Twojej definicji to już nie przyjaźń? :D I dodam, że nawet czasem nocujemy w swoich mieszkaniach wzajemnie, gdy się odwiedzamy, jakoś nigdy nie przyszło nam do głowy, by spać w jednym łóżku. Jeszcze raz napiszę, temat powstał dlatego, że dziewczyny mają kompleksy i nie wierzą w siebie. Albo same coś z tym zrobią, albo szybko wszystko się posypie.

Gość kokokokokokokokokokok
Krwawa_Merry - jeśli jego dziewczynie się to nie podoba to ma do tego prawo... Sorry, ale to ona jest priorytetem, a nie Ty:) Może jeszcze napiszesz, że Ty w ich związku będziesz dyktować ile czasu ma Tobie przeznaczać jego dziewucha;) Litości:>

Gość smuutnaa..
dziekuje wam wszystkim za wypowiedzi. moze faktycznie nie jestem zbyt dowartosciowana i nie wierze w siebie i trzeba to zmienic ale tez wlasciwie nie wiem za bardzo jak:(

Gość wg mnieee
hakuna - no to teraz mnie rozśmieszyłaś i to bardzo :D. tak wszystkie jesteśmy psychiczne i paranoiczki bo NIE CHCEMY żeby nasi faceci spali pod jednym dachem z przyjaciółeczką pod naszą nieobecność i miałybyśmy z tym duuużyyy problem. hahahahahha. PO prostu są jakieś granice dobrego smaku i spanie w domu jakiegoś przyjaciela gdy ma się faceta to przekracza moje normy. Mój mężczyzna ma takie samo zdanie, to jest DZIWNE.

A na marginesie: Pewność swojej wartości nie jest wyznacznikiem tego czy ktoś trzeci nie pozwala sobie na "za dużo":)

Gość niechcepodawacnikabomiprzykro
a co mi powiecie? tez jestem niedowartosciowana, DDA, to moj 1 powazny facet i taki cos :(

No wiesz, może dla niektórych jest to norma: przychodzą z rana do partnera, a otwiera im jego przyjaciółka :D

Gość samira chandra
ja mam koleżanki i przyjaciółki, mój facet ma kolegów i kumpli, a jedyny damsko-męski układ tworzymy MY -i to jest najwłaściwsze podejście :)

Gość wg mnieee
smuutnaa.. - napisałam co masz robić ;), musisz też zaprzyjaźnić się z jakimś facetem i być bardzo zaabsorbowana tą znjomościa . znajdź w sobie pewność siebie i pokaż na co cie stać. skoro twój facet cie kocha to powinien mieć na uwadze twoje uczucia i nie traktować cie jak zapchaj dziure planu dnia. powodzenia

Gość wg mnieee
kokokokokokokokokokok - no właśnie co ja wiem o normalnym życiu :D, przecież to takie nowoczesne, kobieta nocuje u swojego przyjaciela a potem robi śniadanie jego dziewczynie i jemu :)

Gość smuutnaa..
zobaczymy co z tego wszystkiego bedzie:( i pewnie ciezko bedzie mi sie zmieic, uwierzyc w siebie:(

Gość nigdy w życiu

Gość czarnasaskia
jjjj

Gość sonia2113
A znał ją wcześniej niż Ciebie? Jeśli tak to jabym to zostawiła, najwyżej powiedziała, że go potrzebuje i chce coraz więcej czasu spędzać z nim. A jeśli on zna ją krótko to postaraj się nie mieć teraz dla niego czasu, tylko żeby to wyglądało na realne, poznaj kogoś, wyjdź na basen, raz w tygodiu postaraj się umówić z kimś na piwo itp. Jeśli zauważy i będzie zabiegał o Ciebie to ok, tylko potem nie wracaj szybko do starego układu. Powodzonka! Będzie dobrze! :)

Gość nietnietniet
j/w

Czytam Was i śmiać mi się chce. "hakuna - no to teraz mnie rozśmieszyłaś i to bardzo . tak wszystkie jesteśmy psychiczne i paranoiczki bo NIE CHCEMY żeby nasi faceci spali pod jednym dachem z przyjaciółeczką pod naszą nieobecność i miałybyśmy z tym duuużyyy problem. hahahahahha. PO prostu są jakieś granice dobrego smaku i spanie w domu jakiegoś przyjaciela gdy ma się faceta to przekracza moje normy. Mój mężczyzna ma takie samo zdanie, to jest DZIWNE." Dziewczynko, dyskusja dotyczy kontaktów z przyjaciółmi, Wy nawet z tym macie problem, a ja podałam totalne ekstremum jako przykład tego, że w zdrowych związkach o wiele więcej można zaakceptować. I niech nie ponosi Cię wyobraźnia, z tym otwieraniem drzwi, z paranoiczkami itp. to już delikatnie mówiąc konfabulacje.

Gość niestandardowo
TAK!!!

Gość Annni
ech, niestety ma.

hej potrzebuje porady bardzo podoba mi sie kolega z klasy jednak od poczatku on bardzo sie zakolegowal z inna laska ktora tez jest z nami w klasie teraz jednak zalapalismy dobry katakt.jak on jest zemna sam to jest bardzo fajnie jednak jak jestesmy w szkole to on ciagle przebywa z nia mnie praktycznie unika niewiem o co w tym chodzi,dodam jeszcze ze ona ciagle za nim lazi ciagle z nim siedzi i strasznie pilnuje jak widzi ze sami rozmawiamy to juz zaczyna do nas podchodzic przez to ze ciagle za nim lazi ja niemam z nim praktycznie zadnego kontaktu w szkole no chyba ze przez chile jej niema.prosze pomocy........on sie dowiedzial ze mi sie podoba i dlatego sie do siebie zblizylismy