Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjhgftr

DROGIE MAMY - Czy mogę kupić półtora rocznemu dziecku taką zabawkę??????

Polecane posty

Gość kjhgftr

Proszę o radę, bo ja sie na tym nie znam. http://www.allegro.pl/item1064275023_wywrotka_jak_prawdziwa_do_100_kg_ciezarowka.html tylko, że ta zabawka jest przeznaczona dla dzieci ''od 3 lat''... a chciałąbym kupić na prawdę jakiś duży, fajny prezent (do 100zł). A nie rozumiem po co jest takie ograniczenie, skoro w takim samochodzie chyba nie ma niebezpiecznych części. Poza tym półtora roczne dziecko potrafiłoby się już takim bawić, prawda? A nawet jeśłi nie do końca to ta zabawka nie zająć nie uciekłaby przecież. Bo chodzi mi o to, że ja bratanka widuję rzadko , bo mieszkamy bardzo daleko.

zabawka super, mój by sie cieszył, tylko czy rodzice mają miejsce na takie duze zabawki.jak tak, to b. dobry pomysl

Gość tu chodzi o atesty
najczęściej - atest na zabawkę dla dzieci poniżej 3 lat - jest drogi - dlatego producenci go nie wyrabiają.... oczywiście dziecko młodsze może się bawić- tyle że jak by się coś stało z winy tej zabawki dziecku to producent umywa ręce.

Gość dfghjghnmj
no to póki co moze sie chyba bawic samym samochodem? a jak urośnie to i wywrotką? Jak sądzicie? :)