Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dokobietttt

czy w 9 miesiacu ciąży prowadzilyscie auto

Polecane posty

Gość dokobietttt

czy raczej juz sobie odpuscilyscie? mam sasiadke ktora lada dzien rodzi a jeszcze prowadzi autko choc wcale nie musi . jest na zwolnieniu do pracy nie chodzi

Gość a co według ciebie ma ciąża
do prowadzenia samochodu? Lepiej tłoczyć się w tramwaju lub autobusie, gdzie nikt miejsca nie ustąpi?

Gość a co tobie do tego
czy prowadzi czy nie? moze czuje sie na silach i prowadzi. ja jestem w 38/39 tc i tez nadal jezdze choc juz malo. zreszta jestem z malego miasta gdzie nie ma zatloczonych ulic i korkow i prawie zawsze mam mozliwosc gdzies przystanac w razie gdyby cos zlego zaczelo sie dziac. a poza tym wole jezdzic i w razie czego podjechac do szpitala lub wlasnie stanac sobie na chwile na jakims parkingu niz lazic z wielkim brzuchem ledwo zipiac:D

Gość dokobietttt
tak tylko zapytalam z ciekawosci. u nas taka miescina jest ze wszedzie blisko a ona juz brzuchem prawie kierownicy dotyka wiec myslalam ze to nie jest zbyt wygodne

Gość a co tobie do tego
wiesz jak odpowiedno ustawi sie fotel to nie jest niewygodnie:) widzisz sama mowisz ze to taka miescina ze wszedzie blisko wiec dziewczyna wie co robi. pewie w jakies dluzsze trasy nie jezdzi. ja przynajmniej wole tylko po naszej miescinie sie poruszac a jak gdzies dalej to musi narzeczony jechac:)

Gość a nigdy nie widziałaś facetów
z brzuszyskami "ciążowymi" prowadzących samochód? Oni to robią od zawsze :)

Gość dokobietttt
jezdzi tez codziennie w dalsza trase na wies do matki w odwiedziny. droga taka polna wyboista. ja bym chyba sie bala

Gość dokobietttt
tak tylko owi panowie nie maja malenstwa w brzuchu i nie zaszkodzi im np jakas mala stluczka a u kobiety w ciazy moze sie to zle skonczyc

Gość a nigdy nie widziałaś facetów
eeeeeeeeeeeeeeeetam, dziecko pływa sobie w brzuszku mamy i nic mu się nie stanie. Poza tym dlaczego akurat stłuczka? A jak będzie sobie szła, potknie się i przewróci? To lepiej, żeby z domu nie wychodziła wcale?

Gość a co tobie do tego
stluczka moze zdarzyc sie kazdemu nawet jak nie prowadzi kobieta w ciazy. szczerze mowiac ja teraz czuje sie bezpieczniej prowadzac sama niz jak jade z narzeczonym. mimo ze on jezdzi dobrze. ja zawsze jezdze sobie troche wolniej i mniej hmmm energicznie ze tak powiem odkad mam troche ograniczone ruchy przez brzuch;)