Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NaMaksASwiat

wczoraj kobieta mi napisala, ze mnie kocha:) cudowna chwila, cudowny sms

Polecane posty

Gość NaMaksASwiat

Była na imprezie z kolezankami, popiła.. i napisała mi smsa "ze mnie bardzo kocha" to pierwszy taki tekst z jej strony.. w sumie to dosyc krótko sie znamy, jeszcze ani ja ani ona nie mowilismy sobie tekstów w stylu "kocham cie" ja akurat piłem z koleżkami wódke, kiedy dostałem tego smsa ucieszyłem sie conajmniej tak jakbym wygrał w totka:)

Gość olllllllllllllka
:)

Gość Galeriusz
A może to napisała koleżanka z jej komórki? Nie ciesz się przedwcześnie, bo baby to suki. Omota Cię, rozkocha w sobie i zostawi dla innego.

Hmm no cóż... na Twoim miejscu nie brałabym tego całkiem serio. Poza tym co za bezsens, że pierwsze" kocham " pada w sms'ie.. Rozumie już później, kiedy to usłyszymy na żywo to można coś takiego pisać, ale w tej sytuacji :O

Gość NaMaksASwiat
Własnie zajebiscie... po alkoholu ludzie pisza prawde, wypływa z nich to co mysla, czego chca itp.. to bylo piekne, ten sms był cudowny, az go sobie zapisałem:) to piewsza kobieta (po za matką hehe) która powiedziała mi , ze mnie kocha

hmmm. . . ja myślę że była napita, ponieważ jak znacie się krótko to ona w takim krótkim czasie nie mogła cb pokochać. Ale miej nadzieję bo możliwe że cb naprawdę kocha. Ale możesz się później też rozczarować.

hmmm. . . ja myślę że była napita, ponieważ jak znacie się krótko to ona w takim krótkim czasie nie mogła cb pokochać. Ale miej nadzieję bo możliwe że cb naprawdę kocha. Ale możesz się później też rozczarować.

Gość Lubie Cie
Fajny chłopak z Ciebie jest wiesz Jak Cię czytam, to mi się przypomina jak ja byłam zakochana za dawnych lat :) Widać,że jesteś zakochany w tej dziewczynie, entuzjazmem i optymizmem po oczach bije ;) Życzę Wam szczęscia, oby nic nie zepsuło tych radosnych chwil. Ale miłość to wyznawajcie sobie w oczy ;)

Gość Teraz będziesz musiał ruchać
za każdym razem jak sie uchla. Ty bądź trzeźwy - bo ci jaja strajk zrobią :classic_cool:

Gość WodanOxir
pijana dziwka zawsze pozwoli sie spenetrować napalonym kolegom

Gość NaMaksASwiat
Justyna.. a co ma czas do tego? rok temu zakochałem sie potwornie w pewnej kobiecie, po hmm dwóch nocach, ze tak powiem tak naprawde do tje pory ja kocham i bede kochal do konca zycia, zadna inna nie wywoła u mnie takich emocji chodzi o to, ze poczulem sie cudownie kiedy przeczytalem tego smsa:) a co dalej z tego bedzie to czas pokaze

Gość zvfgnumjk,
Super :) gratuluje oby wiecej takich milych niespodzianek z jej strony :) . Moze nastepnym razem bedzie jakis soczysty lodzik hehe nie no zarcik odbija mi dzisiaj :P dobrze ze jestes zadowoony :P oby wiecej takich osob :P

Gość L-o-l-aaaa
NaMaksASwiat - nie spieprz tego :-) Cholera ...szkoda,ze moja pierwsza milosc tak nie zaregowala kiedys....no coz nam pewnie nie bylo pisane.

Gość sam nie wie czego chce
"A może to napisała koleżanka z jej komórki ? Nie ciesz się przedwcześnie, bo baby to suki. Omota Cię, rozkocha w sobie i zostawi dla innego." trafione w 10 o FACETACH! jeszcze myślący chujem skurwysyny i lecący na kilka frontów!

popiła.. i napisała mi smsa "ze mnie bardzo kocha" a dzisiaj pewnie wszystko wróciło do normy ;) Moze jak ci sie uda to poznasz jej chłopaka ;)

Gość DDF
byliście pijani,to ie jest miłość :P

Gość Galeriusz
11:00 [zgłoś do usunięcia] Galeriusz A może to napisała koleżanka z jej komórki? Nie ciesz się przedwcześnie, bo baby to suki. Omota Cię, rozkocha w sobie i zostawi dla innego. Wtym {......} miejscu dodałbym- zrobi dziecko czyli było by to tak ..." bo baby to suki. Omota Cię, rozkocha w sobie, zrobi dziecko i zostawi dla innego.

Gość mam pytanie i oczekuje odpowie
mam pytanie, czy Galeriusz to męska odmiana galerianki