Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawaczyherbata321

jaką dać mu odpowiedź?

Polecane posty

Gość kawaczyherbata321

zaprosiłam kolegę, który mi się podoba na wesele. powiedział, tzn odpisał na gg ( mnie wtedy nie bylo na gg), że nie przepada za tego typu imprezami i unika ich jak tylko może. że dziękuje za zaproszenie i życzy dobrej zabawy. z jednej strony może to lepiej, bo nie mam pewności, że bym się dobrze bawiła. z drugiej strony, przez to, ze go zaprosilam na wesele, chcialam go lepiej poznac, bo odbierałam pewne sygnały, że też mu się podabam i chciałam jakoś zadziałać. co mu odpowiedzieć? szkoda, bo...???? bo co???? nie moge napisac, ze mysle, ze bysmy sie dobrze bawili bo wiem, że nie lubi tańczyć, bo sam mi to powiedział. co napisac, żeby być miłą i może zachęcić go, żeby mnie gdzieś zaprosił i byśmy sobie pogadali. jak poprowadzic rozmowe, zeby mnie gdzies zaprosil?

Gość za bardzo sie nie nakrecaj
jakbys mu sie podobała i by zalezalo mu tez zeby ciebie poznac to by poszedl z toba na to wesele nawet ze nie lubi takich imprez ;)

szczerze mi się wydaje ,że gdyby mu zależało na Tobie to by poszedł wszędzie nawet na wesele bo chciałby być z Tobą i Cie dobrze poznać a tak to wymyślił byle jaką ściemę.

kobiety myśla ze mezczyzni beda myslec tak jak one I rozkminią że takie wesele jest tylko przykrywką majaca na celu poznanie sie blizej .... a to nie jest tak bo po 1 ten facet nie wie że owa dziewczyna ma ochote na niego a po 2 najwazniejsze skoro nie lubi wesel to jakim prawem ma sie do nich zmuszać ? i w imie czego ? :D prostszym rozwiazaniem bedzie zaproponowanie przez autorkę zwykłego wyjscia na kawe :D

Gość jak nie wesele
nigdzie go nie zapraszaj teraz, bo wezmie cie za nachalna desperatke. Zapraszajac go na wesele dalas mu wyrazny sygnal ze jestes nim zainteresowana (na wesele nie zaprasza sie byle kogo przeciez). A to ze odmowil to nie znaczy ze cie olewa, sa faceci, ktorzy naprawde nie lubia takich imprez, bo wsydza sie tanczyc, krepuja ich takie imprezy itd, a moze po prostu nie ma sie w co ubrac, a to tez moze troche kosztowac. Odpisz mu ladnie, ze ok, ze rozumiesz i ze nie ma sprawy. Ty juz dalas mu sygnal, jesli zalezy mu na poglebianiu znajomosci z toba, to na pewno sam cos ci wkrotce zaproponuje, tym bardziej, ze pewnie tez mu pewnie troche glupio ze ci odmowil. A jesli nie bedzie zadnej inicjatywy z jego strony, to znaczy ze raczej nie jest toba zainteresowany.

Gość zycie nie jest bajka
może widzi że zależy Tobie a no chce ciebie tylko wytarmosić, nie chce się angażowac bo stwierdza że " nie tutaj zaparkował swój samochód" znam to z autopsji

Gość kawaczyherbata321
'jak nie wesele' dzięki za rady... myślę, że rozumiesz moją sytuację

Nie zgadzam się totalnie z jedną wypowiedzią. Faceci tak naprawdę czują intencje drugiej osoby. Byłem w takich sytuacjach już i nie poszedłbym na wesele z dziewczyną, która coś dla mnie nie znaczy lub chociaż mi się nie podoba.