Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapppppa

Kark

Polecane posty

Gość kapppppa

jak myślicie czy to dobry kandydat na chłopaka? niedawno poznałam takiego chłopaka. jest miły fajny no i typowy jeżdźmi bmw na siłowni jest prawie codziennie..

pamietak kark karkowi nie równy zbadaj jakich ma znajomych jak tez są karkami to go olej :)

Gość mam takiego męża
Warto poznać,wcale ci typowi nie musza byc typowi ;)

Gość kapppppa
o to chodzi że ma takich kolegów wszyscy tacynapakowani A on groźnie wygląda ale jest bardzo miły piszemy ze sobą

No widzisz i to jest właśnie stereotyp faceta,jak ma BMW i jest na siłce to od razu jest jakiś psychol i dresiarz,co prawda ja nie mam BMW na siłowni tez rzadko jestem ale lubię sport,lubię biegać i jeździć na rowerze a do tego mam takie geny że jestem dobrze zbudowany no i oczywiście każdy myśli ze jestem na pewno na sterydach mimo że tego świństwa nigdy nie miałem i nie mam parcia na mięśnie co nie znaczy że nie ciesze się że je mam;)bardziej od mięśni podoba mi się siła,więc drodzy panie nie oceniajcie ludzi po wyglądzie,to że ktoś wygląda na dużego chłopczyka nie znaczy że musi być zły ;)

Gość mam takiego męża
mój mąż dbał o swoje ciało,lubił czarne bmw-zreszta tez lubie ta marke,a w srodku byl jak baranek-potulny,płakał na tkliwych filmach ze mna-warto poznawac ludzi i nie rzyczepiac odrazu etykietki:)

Gość mam takiego męża
mój mąż dbał o swoje ciało,lubił czarne bmw-zreszta tez lubie ta marke,a w srodku byl jak baranek-potulny,płakał na tkliwych filmach ze mna-warto poznawac ludzi i nie rzyczepiac odrazu etykietki:)

Gość Kark
Poznałem fajną laske. Pojechalmśmy moją BMką do lasu. I ona mówi: misiu, zrób mi to co tak bardzo,bardzo lubisz - i robisz najlepiej ze wszystkich. Jebłem z bańki :classic_cool:

mój narzeczony też jest dużym facetem i też często słyszę, że wygląda groźnie że pewnie jest agresywny itd Ale w rzeczywistości jest dobrym mężczyzną. Dba o mnie i o najbliższych, jest moim partnerem i najlepszym przyjacielem i nie zamieniłabym go na żadnego innego Tak więc wygląd nie świadczy o tym jakie kto ma wnętrze, charakter :)

Gość hondaidai
caasss nie zabieraj głosu hahahaha nie ośmieszaj sie jeszcze bardziej

Gość BLOND ANIOŁEK :)
Ja mam takich w swoim otoczeniu ale zmieniają laski jak rękawiczki

hondaidai caasss nie zabieraj głosu hahahaha nie ośmieszaj sie jeszcze bardziej------czym niby się ośmieszyłam ? Tym, że nie oceniam ludzi po wyglądzie ? :)