Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie krasiwa ja

Najwyżej menelom się podobam :(

Polecane posty

Gość nie krasiwa ja

A i to nie zawsze. Nawet jak się ładnie ubiorę i umaluję najwyżej podpity menel łaskawie na mnie popatrzy :o Mam 20 lat, zmieniłam kolor włosów,uczesanie i ciuchy na bardziej kobiece, zaczęłam się malować (ostatnio coraz mocniej bo nie mogę patrzeć na swój naturalny ryj) chodzę na imprezy, mam znajomych ale nikt nigdy się mną nie zainteresował, nawet na żadnej randce nie byłam... I co, dalej twierdzicie że nie ma brzydkich kobiet? :o

Gość nie krasiwa ja
zołza, chociaż ty jesteś realistką. Nakopałabym do dupy tym, którzy twierdzą, że każdą kobietę można "zrobić" bo mój przykład temu zaprzecza :(

Gość nie krasiwa ja
zołza, czyli że niby co? Na operacje plastyczne mnie nie stać, a poza tym to zrobiłam już naprawdę wszystko :o I co z tego, że jestem młoda? Dziewczyny w moim wieku i młodsze są piękne i rozchwytywane, a ja nie

Gość nie krasiwa ja
sosssssss, kiedyś w głupkowatym akcie desperacji wrzuciłam swoję fotę tu i na inne portale i naczytałam się o wieśniackiej gębie :o

Gość nie krasiwa ja
zołza, więcej tapety już się nie da nałożyć, ciuchy też mam zajebiste ale z paskudnym ryjem i małymi cyckami już nic przecież nie zrobię. A na operacje mnie nie stać 😭 sosssssss, taa i jeszcze czego? Wystarczy mi, że się już naczytałam różnych rzeczy o sobie, a i tak potem jeszcze wrzucisz tą fotę na kafe :o rzata małgo, staram się nie uśmiechać zbyt szeroko bo wtedy mój nochal jeszcze bardziej się rozszerza :o Ale jakie to ma znaczenie? Nawet jak ładna dziewczyna ma minę obrażonej królewny i tak jest ładna...

"Nawet jak ładna dziewczyna ma minę obrażonej królewny i tak jest ładna..." - ale jak brzydka się uśmiechnie, staje sie ładniejsza. Z resztą znając życie po prostu masz kompleksy, nieuzasadnione oczywiście :-) I wyleczyć cię może tylko mężczyzna, czekaj cierpliwie 🖐️

Gość andzia z zielonego wzgórza
mam takie przemyślanie właśnie, już od pewnego czasu - że niektórym dziewczynom 'uchodzi' więcej: jak są ładne z twarzy, czyli mają takie regularne rysy, to mogą być naburmuszone, bez makijażu i zwyczajnie ubrane. a jak ktoś ma taką twarz jaką ma (ja ;(), to musi się napracować i zwykle to nawet nie działa :< też jestem zadbana-tak mi się wydaje, mam świeże włosy, niektóre dziewczyny, jak widzę, mają je po prostu tłuste, a wydają się być bardziej lubiane.

Gość andzia z zielonego wzgórza
ale jestem pewna, że szybko się komuś spodobasz ! będzie dobrze :)

Gość nie krasiwa ja
Taa; mam 20 lat i nikomu się nie spodobałam więc to nie wróży dobrze na przyszłość i wybitnie świadczy o tym, że jednak naprawdę jestem brzydka :o

ale chociaz dystans do siebie masz:-)znam takia co ma nochal ze sufit nim rysuje i w ogóle maszkara,ale uwaza sie za pieknosc i faktycznie zawsze sie ktos krecił obok niej...ale ona ma jedną rzecz przyznac trzeba-poczucie humoru

Gość skasowali topike o wyśnionej
Cóż menele to ciekawi ludzie mają dużo do opowiadania, tylko wybierz takiego mniej zniszczonego co da się wyciągnąć z menelstwa.

znam pare ladnych dziewczyn ktore maja pusto w głowie wiec nie mogą sobie nikogo znaleźć, a ty wydajesz się być osobą z poczuciem humoru i musisz wykorzystać intelekt by kogoś znaleźć:)

Gość ale zobacz ile jest paskudnych
dziewczyn co maja facetow. cos z twoja glowa musi byc nie tak po prostu, bo to nie o wyglad chodzi

Gość nie krasiwa ja
fioletowy motyl, ja też mam poczucie humoru ale co z tego jak nikt się mną w ogóle nie zainteresował bo jestem brzydka z ryja więc po co dalej wchodzić w tą znajomość? :o Tiramisu25, jaki znowu intelekt? Jestem brzydka więc nikt się mną bliżej nigdy nie zainteresował. ale zobacz ile jest paskudnych, na pewno chodzi o wygląd bo nikt nawet na mnie nie spojrzy, tylko na moje koleżanki 😭

Musisz dbać o swoje ciało. Masz dużo czasu na ćwiczenia bo nie masz chłopa więc w czym problem ?

Gość nie krasiwa ja
skasowali topike o wyśnionej; po co skoro jestem szczupła? Noszę rozmiar 36/38, a spodni 40, 54kg/168 cm. I z czego się tu odchudzać? Last but no least - praktycznie nie mam cycków więc pewnie jeszcze o to chodzi :o

Gość ale zobacz ile jest paskudnych
bo nieciekawość widać na twarzy i nie o rysy chodzi bynajmniej

ooj tam i co ci te operacje pomoga??NIC! ja tez pieknoscia jakas nie jestem ale tez strasznie szpetna nie jestem. i co? raz jeden w zyciu ktos byl mna zainteresowany jednak bardzo krotko. i tyle. jestem w tym samym wieku co ty autorko, i przestalam sie tym przejmowac. albo ma sie "to cos" albo nie. ja chyba tego nie mam. i mam to gdzies. ide odpoczywac, 2 miesiace juz odpocczywam i jestem strasznie zmeczona. dobranoc.

Gość nie krasiwa ja
fioletowy motyl, po prostu mam szerokie biodra :o Ale i tak się liczy tylko twarz, reszta to dodatek jakiś :o Ale jak to nie chodzi o mój wygląd? Jak bym była ładna to chociaż na początku ktoś by się mną zainteresował, a tak to klops :o

Gość nie krasiwa ja
o co ci chodzi; na pewno by dużo pomogły... Ale Tobą choć raz ktoś się zainteresował mną nikt nigdy :o

zgrabne a chude to co innego :)