Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prokofjew

To bardzo piękna i smutna piosenka, ale ciągle nie wiem o czym jest

Polecane posty

Gość przysiegly
O dupie maryni chyba...

Gość Gladiusss
Piosenka jest o molestowaniu seksualnym dziewczyny przez jej ojca.

Gość przysiegly
dziewczyna miała na imię MARYNIA chyba

Gość tłumaczęęęęęęęęęęęe
rodzice mają na nas wpływ,na to jak siebie spostrzegamy.Bez wsparcia bliskich,bez pomocnej dłoni gdy jest nam żle łatwo i szybko się stoczyć. Kasia śpiewa o demonach przeszłości jakieś dziewczynki która miała ciężkie dzieciństwo. Mówiłeś mi, że przyciągam gniew, że za nic masz mą niewinność. Kazałeś mi trudną drogą iść, za stróża mieć tylko ciemność. Patrzyłeś jak wolno staczam się i spadam w otchłań bezdenną. Widziałeś jak mieszam z winem krew, by obłaskawić codzienność. Wyostrzam wzrok kiedy przyjść ma sen, jak dziki zwierz jestem czujna. Me serce bije i tak na przekór dniom, gdy ciągle czuje twój gniew nade mną. Me serce bije i tak jak kruche szkło jest wciąż mój los, mój los. Me serce bije i tak. Me serce bije i tak. Me serce bije i nie zatrzymasz go. Me serce bije i tak, na pewno.

Gość przysiegły
To piosenka dla dzieci ze slamsów - chyba.

Gość tłumaczęęęęęęęęęęęe
niekoniecznie,czasem w tych dobrych domach czai się najwięcej zla. najważniejsze jest ze już dorosła kobieta mimo ze czasem ogarnia ją strach nie poddaje się,nie popełnia samobójstwa. Me serce bije i nie zatrzymasz go. Me serce bije i tak, na pewno.

Gość przysiegły
A skoro tak - to to jest na pewno piosenka dla dzieci ze slamsów. Zeby te ojszczymury miały wytłumaczenie dla swojego kurestwa. Chyba.