Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego tak długo z jednym

dlaczego dopiero teraz zdałam sobie sprawę?

Polecane posty

Tydzięn temu rzucił mnie chłopak po 4 latach bycia ze sobą. Wczoraj na imprezie poznałam przystojniaka i skończyło się w łózku. BYło cudownie. Dzisiaj wstałam i zdałam sobie sprawę, że takie piękne rzeczy ominęły mnie przez te 4 lata, tyle doświadczeń i przygód, jedym słowem życie mi uciekło. A wczorajszy był moim 2 partnerem. Czy też macie takie odczucia? Teraz chcę poznac smak życia a później znaleźc jedynego, a mam już 26 lat.

Gość mam 26 lat
ja co prawda mam męża od 4 lat,i jestem szczęśliwa To z nim przeżyłam swój pierwszy raz i tak już zostało .on niestety miał to za sobą i to z inną.ale ok. kocham go ale czasem mam takie myśli jak to by było kochać się z innym facetem.zdrada nie wchodzi w grę.tylko że spraw nie da się mieć na raz,czyli mieć kochanego faceta u boku , no i korzystać z życia puki czas.coś za coś:-(

Gość Wróżka z Rynku
Wiele rzeczy Cię ominęło, ale teraz będzie znacznie inaczej. Tym bardziej, że ten facet z wczoraj prawdopodobnie wzbogacił Twoje życie o HIV 🖐️

Teraz czuje się inna jakbym urodziła się nowo i nie chce zmarnowac szansy, wczoraj przeżyłam takie chwile jakie z chłopakiem miałam rzadko i to za pierwszym razem. Coś niesamowitego

Gość Nie piszcie, ze wartosciowy fa
Nie mysl dlaczego dopiero teraz, tylko korzystaj. Takie rozmyslanie nie da Ci odpowiedzi. Baw sie.

Gość tak jest :):)
nie myśl nad tym, tylko korzystaj, w moim przypadku to ja powiedziałam że nie jestem gotowa i zakończyłam związek, wyszalałam się teraz mam kochającego małodoświadczonego męża, którego uczę nowych sztuczek:)

Gość zenek benek
Teraz Twoja przygoda jak ktoś napisał, z HIV będzie mega niesamowita, a dodatkowo nazywanie Ciebie łatwą szmatą będzie jeszcze podsycać.

Gość tak jest :):)
Co wy z tym HIV, jeden mężczyzna i od razu złapałam tak? macie jakieś ograniczone myślenie, dlaczego szmata? co w tym złego że chce spróbować z innymi, a mężczyźni mogą?

Gość DDF
no wiesz bycie z jednym ma plusy i minusy ;) minusy: nie masz porównania, mniej "przygód", mniej znajomych, mniej do opowiadania ... ale są też plusy: brak HIVa xD, jeśli on też nikogo nie miał to związek ma silne więzi :), nikt Ci nie zarzuci puszczalstwa :), nie będzie problemów typu "mój były/ moja była", ja na razie nie narzekam :D

Gość zenek benek
Bo nie powinnaś się puszczać tylko znaleźć wartościowego i takiego z którym to mogłabyś przeżywać takie przygody jakie byś chciała. Potem już nikt Cię nie będzie chciał, a zostaniesz, ze swoją przygodą. Facet głupi Chuj.

Gość kobiece rozterki ehh
zenek benek hehe ale frustrat, skąd wiesz ze nie będzie chciał? ja też taka byłam miałam wielu partnerów, ale mąż wie o 2, wszyscy tacy szczerzy na tym forum :), niech się wyszumi wy możecie i to i my możemy

zenek benek gdzie jest napisane że nie moge uprawiac seksu tylko szukac mężczyzny, pouprawiam z innymi i znajdę wartościowego:)

Gość niby tak
Jasna sprawa tylko dlaczego facetów od szybkich numerków nazywacie partnerami? "zenek benek gdzie jest napisane że nie moge uprawiac seksu tylko szukac mężczyzny, pouprawiam z innymi i znajdę wartościowego" Kochanie ja takie jak Ty widuje codziennie w dziesiątkach egzemplarzy, wydaje wam się, że facet to idiota i nie potrafi rozpoznać cichodajki? Z wiekiem faceci przestaja idealizować kobiety, wiedzą czego sie spodziewać wiec nie spieszą sie do obrączkowania.

Gość niereformowalne istoty
a ruchaj się ile chcesz:) życie jest jedno