Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a tam

Do ludzi ktorzy mieli kontakt z narkotykami

Polecane posty

Prosze odpowiedzcie mi jak wyglada ktos kto bierze narkotyki itp,bo zaczynam sie martwic :-(

Gość ma znamie na czole
:O

Gość rozszerzone zrenice
zmiennosc nastrojów od depresji do euforii, słodkawy zapach

Gość rozszerzone zrenice

Gość wez sie ogarnij
zalezy co bierzesz...

Ja nic nie biore :P Tylko bliska mi osoba ,tak podejrzewam

Gość BeWithMeTonite
Mogę Ci podrzucić charakterystyki pisane przez samych narkomanów, ale tylko prywatnie. Na forum nie wrzucę.

Gość akaaaaaa
ja moglabym ci tu scharakteryzowac......obracam sie w takim towarzytwie...zreszta,wujek google nie gryzie..

Gość BeWithMeTonite
Podaj mejla, gg, cokolwiek.

Gość sdfghjklkj
ma rozszerzone zierenice lub zmniejszone, moze miec mocno spocone rece, nie spac w nocy, byc przygaszonym, ciagle sie smiac, prawie nic nie jesc lub, siedziec caly czas w lodowce, duzo pic, miec podgrazone oczy, szybko leciec na wadze w dol, zalezy czy bierze od czasu do czasu czy jest zaawansowanym cpunem, jezeli jara jointy to warto wachac ubranie a jak pizga fete daj mu buzi poczujesz gorzkawy smak w buzi bleee

rozszerzone zrenice mozna miec od stresu,podkrazone oczy i bladosc moze byc tez przez stres i zmeczenie,a po ludziach którzy cpaja czesto tego nie widac.zmienosc nastrojw tez nie towarzyszy tylko cpaniu

Gość rozszerzone źrenice
czyli , że tęczówka jest bardzo cienka a to czarne po środku czyli źrenica duże . Obudź się o 3 w nocy , i spójrz w lustro , to będziesz wiedziała jakie .

co do zrenic to dupa, jest roznie, kiedys mnie tak podejrzewali w domu, ze cos biore i takie tam jak zaczalem technikum, a to bylo gowno prawda, jak zaczalem palic jambe, to wtedy byly oczy dopiero normalne :):):):):):). a w rozpoznaniu jestem dobry ludzie sa w szoku jak powiem co paliles, ze skad ja wiem.

Gość studentkaaaaaaaaaaaaa
to zalezy co bierze, feta koks ma rozszerzone zrenice jest nadpobudliwy nie moze ustac w jednym miekscu, nie moze spac po nochach no i oczy wyjebane duze zrenice, jak dluzej to utrata wagi trawa to nie narkotyk wiec nie opisuje po twardych np. herze odwrotnie zwezone żrenice euforia widac naklucia na rekach utrata wagi

Gość BeWithMeTonite
Wszystko co piszecie to tylko stereotypy szerzone przez nauczycieli czy monar. Ma się to nijak do rzeczywistości

Gość sdfghjklkj
a w aptece sa takie testy dla narkomanow , sa takie same jak test ciazowy, sa rowniez na sprawdzenie czy nerki sa zdrowe itd. jezeli to jest osoba z twojej rodziny powiedz ze np podejrzewasz chorobe nerek i zeby zrobil test a test daj mu ten na narkotyki ( przemien tylko srodek tak zeby opakowanie bylo te od nerek a wrodku test na narkotyki ) jets wiele takich testow tylko nie pamietam na co one byly ale w aptece ci powiedza albo kup obojetnie jaki i stylu masz ywmienione wszystkie nawet na tescie ciazowym i wybierzesz jakis tam inny test ktory ci bedzie mu latwiej wcisnac !. on nie jest drogi kosztuje chyba mniej niz dyche.

a moim zdaniem to trawa w wydaniu dzisiejszym to nie to co z 15 lat temu, teraz to ostra chemia

Ja mialam kolezanke,ktorej brat cpal,teraz to juz chyba spadl na dno... Widac bylo po nim,mial takie metne spojrzenie,tak jakby byl zawieszony,glupio sie smial,gadal jakies glupoty,i smierdzial trawka. Teraz to juz chyba wpadl w twarde narkotyki,i detoksy nie pomagaja.

Gość asdfgthyju
ta nie pierdol chyba widzialam siebie po cpaniu i swoich znajomych ? wiec kurwa sie nie wypowiadaj . a jak pojde na miasto albo na balety to ci reka pokaze kto jets napizgany a kto jets nachlany a kto sie nie wyspal ! jeszcze nie spotkalam czlowieka po ktorym nie byloby widac .... chyba ze wjebal apap a pierdoli ze tablet sie nazarl albo zajebal 3 buchy z blanta!. i sie dziwie ze ci ludzie wracali normalnie do chaty a starzy nic nie widzieli ...

Gość BeWithMeTonite
Uwierz mi, żę każdy narkoman odróżni test na nerki od tego na obecność substancji psychoaktywnych. Przecież, jeżeli ktoś ćpa to to ukrywa i ma obsesje na punkcie tego żeby nikt się nie dowiedział.

Jak to trawka nie smierdzi?? Moim zdaniem ma bardzo specyficzny zapach,tak samo jak fajki. Przebywajac w zadymionym pomieszczeniu ubrania zaczynaja cuchnac,i on wlasnie smierdzial trawka,taki slodkawy zapach.