Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ABB

Ktoś pracuje w ABB w Łodzi?

Polecane posty

Gość a do jakiego
nie, kobiet nie. bo kobiety do garów :D jaki kierunek skończyłaś? na produkcji raczej żadnej kobiety nie ma

Gość kobieta szukająca pracy
ha ha ha :( ale śmieszne:( chętnie bym posiedziała w domu i zajęła się dzieckiem ale niestety....Jestem po technikum odzieżowym i pracuje jako szwaczka:( a w tym zawodzie zarobić się nie da normalnie:(

Gość a do jakiego
to niestety nie jest firma dla Ciebie :(

Gość ABB
A zatrudniaja bezpośrednio czy przez agencje?

Gość kobieta szukająca pracy
:( trudno,będę szukać czegoś innego

Gość a do jakiego
@ABB - różnie ale jak zwalniają to najpierw tych co zatrudnieni przez agencję z tego co się orientuję

Gość ABB
Dzięki za informacje:)

Gość pracownik abb alex
kobiety i męzczyzn zatrudniaja w aleksandrowie na poczatek 2000 brutto a potem 150 zl podwyzki po 3 miesiacach. Potem to juz od ciebie zalezy ile bedziesz zarabiac. Ja pracuje prawie 2 lata i przekroczylem 3000. pozdrawiam

Gość kuopa
ciogni druta

Gość a kobity tez tam pracują
jako sekretarki albo w HR czy księgowości:P Do innych prac raczej sie nie nadają, bo nie wiedza nawet co to jest prąd :P

Gość yuygu
ja pracowałam w ABB ale to było dawno temu...

Gość trq
Jak teraz sytuacja wygląda dostałam zaproszenie na rozmowę. Płaca ??? Warunki ???

Gość znam te firme
E tam, kryzys jest to ludzi zwalniają A kobity szczególnie bo prond to jest męski zawód :P

A czy tam jest system 3-zmianowy, 2-zmianowy czy najgorsza 4-o brygadówka, odpowiedzcie?

Gość prac.prod alex
praca jest na 2 i 3 zmiany, umowa pierwsza na 3 mies., druga na 7 mies. a 3 już na stałe.Na początek dostaje się jakieś 2100 brutto, póżniej 200-300 stówki więcej.Kryzys imnie grozi,gdyby tak było to nie budowaliby 3 (trzeciej) fabryki !!! pozdrawiam

Gość abb alex
kobiety tez zatrudniają na produkcji aten co napisał że prąd to męski zawód najwyraźniej chyba sam jest zniewieściały :-) warunki zatrudnienia takie same jak dla mężczyzn i takie same płace.

Gość abb alex i inne
widac ze jakies prostaczki tu piszą co to na zmiany "robią" dla was to i 1500 zł za dużo skoro sie uczyć nie chciało :P

Gość aag
A ile zarabia się w HR na stanowisku Specjalisty?

Gość abb bez pracy
walić tą pracę i już ja pracuje już tam 6 lat i do tej pory nie dostałem umowę i traktują mnie jak szmatkę.... co rok obiecują a później co do czego na święta wyrzucają :(:(:( teraz znowu to samo jest .....

Gość Pracownik ABB
Nie chodzi o to że bede bronił imienia firmy ale nie mogę czytać wpisów idiotów. Ludzie pracują i sobie chwalą i sie starają bo można szybko awansować i zarabiać naprawde fajne pieniądze. Widać że niektóre osoby które piszą na forum mają problem ze znalezieniem pracy i wypisują brednie.

Gość Dariusz
Poda ktoś aktualne zarobi na produkcji "nawijacz" teraz jest dużo ofert pracy na to stanowisko. i czy to będą 1-2-3 zmiany?

Gość grudek
od tej pory co polaczki przejely abb Aleksandrowie jest jeden wielki burdel kierownictow wogle niema pojęcia o prowadzeniu firmy ludzie pozatrudnianiu na te miejsca są poznajomosci same cwaniaczki

Gość gość Hugo
Ja pracuję i mam 3 do ręki

Gość gość
Czy kobiety też przyjmują do pracy i na jakie stanowiska.Z góry dziękuję za odp.

Gość gość
macie jakieś aktualne oferty ?

Gość gość
ja ostatnio przeglądam oferty pracy na tym portalu http://praca-lodzkie.pl/ . Mają ciekawe oferty dla całego województwa, a poza tym na tym są też porady odnośnie zakładania działalności gospodarczej, zawodów deficytowych itd.

Gość Kolega Grzes
Czy ktoś pracujący w ABB w Łodzi zna Jacka "Saba" Sabacińskiego ? Taki średniego wzrostu facet z kitką na głowie? Urwał mi się z nim kontakt a mam ważną sprawę do Niego>