Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BINAAA

PROSZE PORADZCIE COS...

Polecane posty

Gość BINAAA

witam wszystkich 18 maja 2010 mialam artroskopie prawego kolana. Rozpoznanie to : OSTEOCHONDROZA PRZEDZIALU PRZYSRODKOWEGO 3 stopnia ORAZ PRZEDZIALU BOCZNEGO I RZEPKI 2 stopnia STAWU KOLANOWEGO PRAWEGO. Lekarz zalecil mi kupno zastrzykow-blokad HYALGAN 10mg/ml 3szt. (wspomne lylko ze jeden kosztowal 200zl) Jutro mam ostani juz 3 i nie ma kompletnie poprawy kolano jak bolalo tak boli dalej Pracuje fizycznie a Lekarz powiedzial mi ze juz nie ma potrzeby zebym byla na L-4 i wysyla mnie do pracy.Ale ciagle mowi ze mam chodzic o kulach.Jestem zalamana ! Jedyne byty w ktorych moge chodzic to adidasy.Wpracy nie dam rady. Bol jest wielki i te kole... nie pogodze tego ! Prosze poradzcie mi cos .Czy Lekarz naprawde moze posylac mnie do pracy ? czy jest jeszcze jakis sposob leczenia dla mnie? Napiszcie co o tym myslicie prosze i czekam z niecierpliwoscia

Gość zmień lekarza na prywatnego

Gość BINAAA
napiszcie cos wiecej...

Gość poważżżna
to rozpoznanie że co?? bo ja coś tam wiem w dziedzinie rekonstrukcji stawu kolanowego, znaczy przeszczep więzadła, wycięcie łąkotki. jakie masz objawy oprócz bólu?? wyskakuje ci kolano tak jakby na boki, że staw nie trzyma?? zbiera ci się woda w kolanie, masz blokadę, że nie możesz stawu całkiem wyprostować?? no i jak to możesz chodzić do pracy jak masz zalecenie, żeby korzystać z kuli??