Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebujaca opini

czy ktos ma opinie na temat wozka

Polecane posty

Gość potrzebujaca opini
podnosze

calkiem fajny jak na tą cene...chociaz kola piankowe sa gorsze od pompowanych...i nie ma skretnych kolek a to według mnie duza wada:( co do koloru kolor bialo czarny jest fantastyczny:)

Gość potrzebujaca opini
jej sie podoba wersja nr 10 (kolorysztycznie), dzieki za wskazowki co do kolek;-)_przekaze

Gość potrzebujaca opini
kolorystycznie:)

Gość nie lubie takich wózków

Gość potrzebujaca opini
dziekuje bardzo:) gdybyscie mialy jeszcze jakies wkazowki na co zwrocic uwage przy kupnie bede wdzieczna:)

Gość nie lubie takich wózków
Kółka powinny być pompowane choć nie koniecznie, wystarczy żeby były plastikowe, byle nie piankowe! Lekki! i łatwo się składać powinien, mieścić do auta :) i żeby się spacerówka na płasko rozkładała.

Gość nie znam tego
to zalezy gdzie ten wozek będzie uzywany, bo moj np. w miescie jest idealny, ale na wies musialam inny pozyczyc :D

Gość potrzebujaca opini
no ten ma byc raczej na chodniki;-)

odradzam nie chciała bym takiego wózka nawet za darmo , koleżanka ma podobny jest ciężki, jak sama określiła pcha słonia,a nie wózek, teraz jej coś skrzypi wózek ma 4 mies, i odpada jej koło, wózek już miała w serwisie,

Gość rewqatrek
ten z pierwszego linka za przeproszeniem ochydny ! Kolezanka miała taki sam tylko innej firmy , koła pompowane. Po pierwsze brzydki bo niski i krowiasty , po drugie na rok użytkowania z 5 razy była u wulkanizatora łatać te koła , po trzecie nie szło z nim wejsć do sklepu bo cieżki i szeroki . Wózki z linka "nie lubie takich wózków " fajne i cena przystępna. Zdecydowałabym sie na raczej na jeden z nich . Mieszkam w mieście i u mnie mnie małe skrętne piankowe koła sie idealnie sparwdziły . Kupiłam wóżek 3 w 1 (chicco) , ważył 9 kilo + dziecko . Wszedzie go z łatwoscią wnosiłam , po schodach , do sklepu .

przesadzacie juz z tym reklamowaniem. Teraz caly czas na kafe ktos pdaje linki i prosi albo o opinie albo piszenp " patrzcie jai brzydki wozek" itp Przestancie juz!!!

Gość potrzebujaca opini
Jagoda nie trafilas z reklamowaniem!! masz cos ciekawego do powiedzenia to napisz, podziel sie doswiadczeniem. kazdy mierzy swoja miara- wiec pewnie jak dasz jakiegos linka to bedzie wiadomo, ze reklamujesz:P:P

Gość potrzebujaca opini
podnsze, moze dzis jest wiecej mam na kafe :)

Gość pytanie mam...
hop

Gość pytanie mam...
odswiezam temat:) Moze jeszcze ktos cos napisze pomocnego w wyborze wozka, nie ukrywam, ze ceny max do 1000 sa mile widziane:) Pozdarwiam

Gość ja kupiłam wózek
wprawdzie użuwany ale jestem zachwycona. Jest to wózek polski Mikado OX FORD. Nowy kosztuje ok 1000 zł właśnie z fotelikiem samochodowym. Świetnie się prowadzi nawet jedna ręką, gondolka jest duża i wszystko można zdjąć do prania. Z czystym sumieniem polecam http://allegro.pl/listing.php/search?buy=1&category=82610&from_showcat=1&string=Mikado&change_view=1&order=p

Gość pytanie mam...
Dziekuje za linka:)

Gość opinii poszukuje
hop, podnosze:)