Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bylem najlepszym mezem

niewiem co robic z moja żona

Polecane posty

zona w ciazy wymiotuje slabo jej, ma zachcianki i rozkazy. mam tego dosc, pranie nie zrobione obiadu niema bo ja mdli:o a seks? od 2 miesiacy nie bylo. chyba ja zdradze:O juz nawet wiem z kim, ona tak na mnie dziala. przeciez jestem tylko facetem!!!!!!

Gość Fafnoście
a zdradzej i juz:)

jak ja naprawde nie mam juz sil....... nie mam kobiety nie mam zony-kochanki , nie mam nikogo niemam oparcia, zmeczony zapracowany a w domu fochy:O

Gość 260790
Z takim podejsciem do sprawy to ty naprawde odpowiedzialnego tatusia soba nie reprezentujesz, wspolczuje glupoty - naprawde

Gość farmerama
to po co płodziłeś potomstwo? ty z tyc jesteś co wszystko pod nochal trzeba podstawić. wiesz co twoja żona powinna zrobić- wyprowadzić się od ciebie, urodzić spokojnie, założyć ci sprawę o alimenty a ty łosiu masz bulić.

Gość stull
A może skończ z tym wsłuchiwaniem się w siebie, tylko ja, ja i ja tego albo tamtego nie mam. Zwal konia i daj nam spokój.

Gość luuuuuu
o ile znajdzie sie taka co by cie chciala.....takiego meza to ja bym sama zdradzala 100 razy na tydzien bo po twoim poscie twoja atrakcyjnosc jaka by nie byla spada do -10 . juz wspolczuje i twojej zonie i dziecku takiego udanego smaca na reszte zycia.

Gość 260790
Pozatym ona tobie prala, gotowala, sprzatala choc TOBIE nic nie bylo i tez mogles sobie koryto przygotowac a teraz kiedy ona sie meczy no bo coz, jest z tych ktore zle znosza ciaze to ty masz ja w nosie, ładnie sie dzieje

Gość hsdgwhv
no jasne żona w ciąży to od razu trzeba ją zdradzić...będziesz widział co będzie po porodzie....a mi takich kobiet jest żal....żona mu nie da to do innej od razu chce iść...jaki przykłąd te biedne dziecko będzie miało....mój mąż cierpliwie na mnie czekał...bo to jest miłość...co ty żonie przysięgałeś????wierność!!!!!aż w głowie się nie mieści jacy wy tępi jesteście

Gość masakrasamiidioci
porozmawiaj z zoną!!!! ciąża to nie choroba, fakt. Więc żonka chyba trochę przesadza. Porozmawiaj z nią koniecznie, niech chociaż rączkami czy ustami robi Tobie dobrze jak się boi seksu - bo masz swoje potrzeby. Wytłumacz jej wszystko na spokojnie a nie że od razu do innej chcesz lecieć!!! SZOK

Radzę się przyzwyczaić ciąża to burza hormonalna ,i większości nie mamy na to wpływu , I trymestr i III są trudne dla kobiety ; jeżeli myślisz w tym czasie o zdradzie to szkoda twojej żony ,że jest z tobą

Jasne... Nie ma to jak głupia baba, które chce, żeby traktować ją jak świętą krowę. Bo biedna w ciąży. Kopnęłabym na Twoim miejscu w dupsko i pogoniła do roboty.

Gość karolina25ajak
mam nadzieje ze to prowo i nie ma takich debili na swiecie! ona sama sobie zrobila dzieciaka? nie rozumiesz jak jej ciezko? przeciez nie zmysla!!! co za tupet i co za dupek. sluchaj wiem ze masz dosc ale ona ma 100000000 razy gorzej, postaw sie w jej sytuacji. jest lato. jest spuchnieta. chce jej sie wymiotowac. boli ja cale cialo. boli ja kregosłup. ciebie boli czasem zab? nie mozesz tego zniesc? pomysl ze ja juz boli tyle miesiecy. badz dla niej wyrozumialy. a seks? wiesz moi znajomi sa w ciazy tzn. ona i nie ma seksu juz od 2 miesiecy i jeszcze przez 2 nie bedzie a potem poług i tez luz. a maz mimo ze sie denerwuje wiem ze ja wspiera i jej nie zdradza. jejku dorosnij wrescie do swojej roli, zajmij sie zona, wspieraj ja a ona tez bedzie dla ciebie lepsza. sama sie nie wpakowała w ciaze i w dziecko. wez odpowiedzialnosc!!!

maskrasamiidioci to fakt ciąża to nie choroba ale postaw wczuj się w tą sytuację jak nap., na co byś nie popatrzył to wymiotujesz,jest ci mdło słabo ,marzysz tylko żeby spać (początki ciąży u niektórych bywają okropne ja codziennie miałam kontakty z kiblem a obok łóżka stała miska) a o seksie na początku nawet nie miałam siły mysleć .,) już nie mówię o hormonach ,które buzują na maxa (złość,senność, płacz) a żona autora topiku sama sobie dziecka nie zrobiła ,gdzie z odpowiedzialnością,miłością i wiernością

Gość chinskochinskieniechinskie
same tępe strzały Odezwała się NIE TĘPA :D sorry ale kobieta też musi zwracać uwagę na potrzeby męża a mdłości na pewno nie ma 24 na dobę

Gość skrobnij ją france
Gościu,a w którym miesiącu jest ta twoja kobita?Może jeszcze jest czas i sie da ja skrobnąc i bedzie po kłopocie,hahaaaa

w 3:O

Gość skrobnij ją france
nie jest źle,skrobnij i juz póki czas,hahaa

Gość darka155
A co to pies jest jakiś ? "weź ją skrobnij"... Masz racje idz do innej i najlepiej sie przyznaj niech od Ciebie odejdzie urodzi dziecko i ma święty spokoj! W czasie porodu bedziesz miał pewnie pretensje że makijarzu nie zrobiła! Nie rozumiem ona jest w ciąży i ma Ci gotowac, sprzątac i robic dobrze a ty w zamian co? będziesz ją kochał :) idealny mąż!