Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vakejszyn holidej

Gdzie najlepszy nocleg w Krynicy Morskiej?

Polecane posty

Gość vakejszyn holidej

Hej, wybieramy się z chłopakiem do Krynicy Morskiej, szukamy jakiegoś fajnego noclegu, żeby było w miarę tanio i żeby warunki były nienajgorsze ;) Wystarczy nam czysty pokój z łazienką. Najlepiej kwatery prywatne. Ktoś może coś polecić?

Gość vakejszyn holidej
ech, umiesz czytać ze zrozumieniem? Ofert jest multum, ale chciałbym żeby ktoś COŚ POLECIŁ. Wiadomo, że każdy właściciel zachwala swoje pokoje.

Gość vakejszyn holidej
To jak, kto mógłby coś polecić?

Gość A czy to koniecznie
musi być Krynica Morska? Znam dwie fajne oferty w innych nadmorskich miastach:)

Krynica Morska - POLARIS byłam tam na praktykach, było świetnie :) ps. łóżka mają wygodne, bo miałam okazje sprawdzić z moim chłopakiem co przyjechał na weekend. :D

Gość vakejszyn holidej
tak, koniecznie Krynica ;) bo jest od nas w miarę blisko ;) kociczkaaa- dzięki wielkie, zaraz oblukam sobie :) wygodne łóżka to podstawa ;)

Gość vakejszyn holidej
a pamiętasz może ile płaciłaś za nocleg? My bysmy chcieli nie więcej niż 100 zł za dobę za pokój, czyli 50 zł od osoby

Gość vakejszyn holidej
oj, ten hotel niestety nie na nasze warunki ;) 119 zł za osobę to za dużo jak dla nas ;) Hotel wypasiony, ale nam w sumie nie potrzeba żadnych bajerów typu basen itp, starczy łazienka w pokoju i wygodne łoże :)

no my właśnie w takim wygodnym łożu spędzaliśmy upojną noc :) miałam tam praktyki i na prawde zajebiście było . podejrzewam że fajnego pokoju z dużym małżeńskim łożem i łazienką w pokoju to niżej niż 65 zł za osobe za dobę nie znajdziecie . ale życzę powodzenia. Nawiasem mówiąc to Krynica fajne miasto, ja byłam w maju, to plaża była pusta.. ciepło i na plaży też się zaszalało :) tak więc wspomnienia pozostają.

powiem jeszcze że czasami warto zaszaleć, np jedna noc w jakimś wypasionym hotelu spędzona z ukochaną osobą. super sprawa i na pewno pozostaje w pamięci na zawsze...

Gość vakejszyn holidej
Dzięki kociczkaa za pomoc :) Zaszaleć warto i my już nieraz tak szaleliśmy, jeśli jechaliśmy gdzieś na weekend ;) Ale teraz nie zamierzam oszczędzać przez miesiąc na wszystkim żeby przez tydzien móc się powylegiwać na wielkim łóżku ;) tym bardziej, że nasze domowe jest super :) My lubimy aktywnie spędzać czas, więc chcemy zwiedzić nie tylko krynicę, ale także wszelkie atrakcje w okolicy. To też trochę kasy pochłania ;) W necie widzę wlaśnie sporo ofert kwater prywatnych od 40 zł za osobę, niektóre w niezłych warunkach i z łożami małzenskimi ;) ale chcialabym najpierw zapytać tutaj, bo informacje z pierwszej ręki są najcenniejsze :)

Gość vakejszyn holidej
może ktoś jeszcze powie co warto odwiedzić w Krynicy? :)

Gość jak może być pokój bez łazienk
i to polecę pokoje u mojej mamy, chcesz numer

Gość vakejszyn holidej
dziękuję, ale pokój bez łazienki odpada :(

ooo to jak znalazłaś fajne noclegi i tanio jak mówisz 40 zł z łazieneczką w pokoju i łóżkiem małżeńskim to podeślij , może i my skorzystamy kiedyś :)

Jak szukasz noclegu to ja ci proponuję wejść na http://hotels-globally.com/pl/ i tam sobie wpisujesz gdzie kiedy i co i masz ogromna bazę hoteli ;) Właściwie na całym świecie tak nawiasem mówiąc. Też uważam, że warto na tą chociaż jedną noc się szarpnąć, bo wspomnienia są bezcenne!

Też wybrałabym kwaterę prywatną:). Jestem z Krakowa i nie doradzę Ci konkretnego miejsca, ale możesz skorzystać z serwisu nocuj.com.pl, z którego łatwo możesz się dowiedzieć w jakich obiektach, czy to apartamentach, czy hotelach, czy też kwaterach prywatnych mają akurat wolne miejsca i jakie mają tam warunki.

Gość weroonika
ze swojej strony mogę Wam polecić portal który gromadzi sprawdzone noclegi nad morzem, jeżeli chodzi o Krynice Morską http://www.przymorzu.pl/krynica-morska - ogłoszeń jest sporo napewno znajdziecie coś dla siebie

Gość Dianka56
Ja razem z mężem tez chcemy w tym roku pojechać do Krynicy Morskiej. Nad Polskim morzem jeszcze nie byliśmy więc wszystko przed nami. Noclegu głownie szukamy tutaj http://www.fajnewczasy.pl/noclegi/krynica_morska jest spory wybór więc mamy zamiar podzwonić do kluku miejsc****opytać o ceny.

Gość gość
Polecam Pensjonat Nord w Krynicy Morskiej, byłam osobiście 3 razy. Łóżka również wygodne:) czysto, pachnąco, bardzo ładnie, blisko morza. Cena - w czerwcu płaciłam 40 zł za osobę, a jak byliśmy w lipcu to 55zł.

Gość gość
:)to po komunie tak sie porobilo ze nikt samodzielnie myslec nie potrafi bo to korzenie w komunie sa u rodzicow i oni uczyli tego 555 www.youtube.com/watch?v=5DQzoWLDm7w

Gość gość
My byliśmy w Pensjonacie Nord w Krynicy Morskiej. Nie jest to hotel, tylko właśnie pokoje z łazienką, czystą, ładną. Obiekt nowy, miła obsługa, lokalizacja ok. Bardzo blisko Zalewu, do plaży około 10 minut. Niekrepujący dostęp do kuchni, parking w cenie najmu. Wygodne łóżka. Fajne miejsce, które będę bardzo miło wspominać.

Gość gość
Lubię korzystać z wyszukiwarki na stronie www.meteor-turystyka.pl Mają rzeczywiście sporo ofert i są one zróżnicowane jakościowo. Można znaleźć tańszą kwaterę prywatną, albo bardziej ekskluzywny hotel, jest też dużo ofert agroturystycznych z których ja to ostatnio najczęściej korzystam. Bardzo fajną agroturystykę znalazłem na tej stronie na Lubelszczyźnie na przykład w okolicach Ryk.

Gość gość
Dom do wynajęcia nad morzem, dokładnie w okolicach Ustki to znalazłem w wakacje przez portal www.meteor-turystyka.pl . Dobrze pamiętam, bo szukaliśmy dość długo jakiejś ciekawej, nie za drogiej oferty. Było w porządku, rzeczywiście domek czysty, zadbany, przestronny, wszystko to co było w ofercie na stronie się pokryło z rzeczywistością.

Gość Buczer
Fakt, polaris krinica jest oki. Cisza, spokoj, wygodne lóżko, pyszne jedzenie - jedzenie przepyszne- z tego co widziałem starsza fajna pani tam gotuje ... ale jak! Poczułem się jak za dawnych lat u kochanej mamy jak posmakowałem tej kuchni. Duzo pracuje, prowadze biznes.. odpocząłem tu i pysznie się najadłem.Największy plus tego miejsca to dla mnie basen i kuchnia wyśmielita. Aż chce sie wracać takiemu nomadowi jak ja.

Gość gość
W morskiej nie byłam, ale w Krynicy-Zdrój polecam http://www.apartamentykrynicazdroj.eu/ Byliśmy tam w tym roku we wakacje. Nowy Apartament z widokiem na góry i miasto wszystko nowe i pachnące.

Gość gość
Może coś znajdziesz w wyszukiwarce na meteor-turystyka.pl. Różne mają noclegi, od zwykłych prywatnych kwater po całe apartamenty. Jak miałem problem żeby znaleźć nocleg w Krynicy Morskiej to tutaj mnie poratowali. W jednych regionach tych ofert jest więcej a w innych trochę brakuje informacji o ośrodkach wczasowych, a na Meteorze jeszcze można cokolwiek znaleźć.