Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziemniakarka

co na prezent dla kobiety po 60....... pomozcie!

Polecane posty

Gość ziemniakarka

dostalam prace po znajomosci. za 2tys miesiecznie 4 dni w tyg. co kupic na prezent dla osoby co zalatwila mi te prace? pasuje cos do 200zł. to kobieta po 60tce.

Gość Niedawna panna młoda
No to gratulacje :) A prezent najlepiej coś związanego z hobby, pasjami. A jak nie wiesz to może kolczyki, broszka, apaszka. A może po prostu czekoladki i dobre wino

Gość Niedawna panna młoda
Bo dużo zależy jaki kobieta ma temperament, po 60 to może być babcia a może być rycząca emerytka ;)

Gość magdzie syndziak
perfumy o zwiewnej bazie (nie słodkie) i duża czekolada milka

Gość Delikatne perfumy

Gość adqasdasdqa
zestaw ksiazek o uprawie ogródka w koncu cos bedzie robic na tej rencie

Gość O ogrodzie to tylko jeśli
nie mieszka w bloku bez balkonu :)

Gość kwiaty i butelkę brandy
w tym wieku serduszko już nie takie i łyk koniaku pewnie się przyda

ucieszy sie, nie bedzie zmywała po obiediz eno i sie wyrwie z chaty.

Gość magdzie syndziak
trzeba dać prezent materialny a nie jedzenie żeby sobie pojadła może być na diecie, w tym wieku juz nie je sie wszystkiego co dadzą

prezenty sa do d..y, bo : perfum moze jej sie nie spodobac, wino nie smakowac, inne pierdółki tez moga sie okazac do nieczgeo. niech sobie kobiecina zje obiadek w pysznym lokalu, hehe

Jesli bedzie na diecie zamówi owoce mozra lub cos w tym stylu. To sie da zrobic.

Gość magdzie syndziak
a skąd wiesz że to kobiecina co siedzi w domu i zmywa gary ? kierujesz sie stereotypami...pewnie nie chce wyżery dostać a 60 siątka to może być też elegancka pani ,jestem za prezentem , najlepiej perfumy jak juz było powiedziane delikatne i dobra markowa czekolada

..jak juz nie chcesz tej knajpki, no to talon na cos co sobie wybierze.

Gość magdzie syndziak
talon na kosmetyki to zasugerowanie żeby coś ze sobą zrobiła bo niezbyt wygląda

Kup talon , elegancko go zapakuj i juz . Nie kupuj prezentu, bo ja bym np. nie chciała prezentu , a tez mam po 50 - tce i to co , że zmywam gary? ja na jej miejscu wolała bym sama wybrac sobie cos fajnego.

No to rób co chcesz . Kup perfum poemat top sobie przy okazji zarecytuje...paaa

Gość ziemniakarka
kobieta nie siedzi w domu. ma swoja firme. i pracuje w niej. szefowa. to elegancka dama!!!

Gość ziemniakarka
nie jest na zadnej emeryturze! dlatego niewiem co jej kupic a jutro musze jej da c bo pasuje juz... po za tym mam wolne i mam czas

Kup więc piekny bukiet kwiatów i bilet do opery dla 2 osób. Bilecik wtryń w bukiecik. Hihi

A tak na serio nic nie kupuj! Idx do niej, pieknie jej podziekuj, zadeklaruj sie, że będizesz sie starała być dobra i dyspozycyjna pracownica i nie zawiedziesz jej zaufania. Wystarczy. Prezent w takiej sytuacji bedize nietaktem. Tyle. ide do garów.

Gość magdzie syndziak
no to jak jest bizneswoman to przecież nie da jej talonu...no prosz cię buhahaha :D trzeba dać coś eleganckiego - może perfumy na lato albo jakiś kufer elegancki na kosmetyki , są takie - stanowią szykowną ozdobę i praktyczność

Uważam, że w takiej sytuacji nie powinnas kupowac jej niczego, a jedynie podziekowac i obiecac być dobrym pracownikiem. To wystarczy. Zrobienie jej prezentu bedzie prostackie.

Gość magdzie syndziak
jakie prostackie ? Ludzie lekarzom z wdzięczności kupują prezenty i nikt nie uważa za prostackie trzeba jakoś podkreślić swoje docenienie, nie chodzi o sam prezent ale o gest

Kupuja jej dziękczynny wprawiła bys ją w zakłopotanie. Nie rób niczego czego nie potzreba. Wywiązuj sie ze swoich obowiązków no i wystarczy. Ty jako pracownik jestes dla szefowej prezentem , ale pod warunkiem, ze bedizesz pracowała jak nalezy. Ku chwale ..firmy! Amen.

jest niepisana zasada, ze szefom nie nalezy sie odwdzięczac prezentami, tylko swoja wiedza , umiejetnosciami. To nawet wiedza panie sprzataczki, czyli ja tyż!

Gość jesli jej dobrze nie znasz
nie eksperymentuj z perfumami , kolczykami itd. W tych ukladach zdecydowanie nie wypada dawac bonu, w dodatku na kwote - wyglada jak lapowka. Obiad moze byc niezreczny o tyle, ze kobieta musi ci wtedy poswiecic czas, a niekoniecznie go ma, poza tym, moze akurat ma przesyt biznesowych obiadów).Bezpieczne i eleganckie bedzie bardzo dobre wino , piekne kwiaty i , jak ktos juz napisał, obietnica bycia dobra pracownicą. Chodzi bardziej o gest niz o wartosc materialną prezentu(tez jestem po 60tce jakby sie kto pytał)

Z tego całego bukietu propozycji wybierz jak juz tak bardzo chcesz kwiatki , miły usmiech i natychmiast do PRACY PRZYSTĄP ze zdwojona energia i siłą. Nie wprawiaj kobieciny w zakłopotanie. p.s.kobiecina = szefowa po 60-tce