Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efermineterr

taką bluzke chce ktos za 10 zł ?

Polecane posty

Gość czemu taka droga
wysyłka?

Gość Fafnoście
wyglada na noszona szmate wiec mnie nie nabierzesz...metka jest?

Gość A jakiej jest firmy?
I jaki ma skład, tzn materiał??

Gość efermineterr
ojezu a ile ma byc za wysyłkę? mówię odbiór osobisty gratis, ja sie nie znam na cenie wysyłki dlatego mówię że taka, jeśli mniej zapłace za znaczek to zmniejsze cenę wysyłki chyba jasne nie ? nie jest używana, nie wiem czy ma metkę, jeszcze nie jestem w jej posiadaniu ale nmogę być o ile ktoś bedzie chciał kupic :) ja sama nie mam rozmiaru XS i wątpię by była taka laska na kafeterii...tu raczej XL ... :o

Gość Idiotka kolejna;/
listem poleconym za 5,70 wyślesz a kasę za przesyłkę zapierdolisz:O

Pytacie sie czy ma metke, czy nienoszona. Jesli nie ma metki to znaczy, ze noszona?? Ja zawsze odrywam metke zaraz po wywaleniu nowych rzeczy na lozko i przed wlozeniem do szafy. Mam kilka ciuchow nienoszonych, ktore zamierzam sprzedac na ebay, ale metka jest oderwana. I co? Nie sa w takim razie nienoszone?

Gość list polecony
ekonomiczny w jej przypadku wyniesie nie wiecej niz 4,5 zł polecony priorytetowy - 5,7zł + koperta bąbelkowa jakieś 1,1 - 1,2 zł wiec skąd ci sie wzielo 8-9 zł?

Gość efermineterr
nie bój sie nigdy jeszcze nie bogaciłam sie na wysyłce, a jesli to 20 groszy to co? mi z allegro nieraz wysyłają znaczkiem za 5 czy coś, ale dolicz jeszcze opakowanie :) rozumiem że ktoś bierze za wysyłkę 50 zł albo za wysłanie czegos małego lekkiego za 15 zł to też przesada...mowie , nie naciągam , w Wawie odbiór gratis...

Gość efermineterr
oj fioletowy motyl co sie burzysz :D jak Ci sie nie podoba to sie nie odzywaj, a i tak wątpię żebys miała rozmiar XS. zresztą ja sama też nie mam więc taka boska nie jestem

Gość clazedonia tower
ja chcę tą M. ale narazie poczekam , masz cos jeszcze?? w rozmiarze M /na osobę 172 cm?