Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja18_90

do wszystkich którzy mają problem ze znależieniem ubezpieczenia samochod

Polecane posty

Gość alicja18_90

polecam wszystkim tę stronke www.ubezpieczenie.pl jest jasna i bardzo pomocna przy wyborze ubezpieczenia samochodu także jak ktoś ma z tym problem niech z niej skorzysta;)))

Gość Specjalista Ubezpieczenia
alicja18-90 widziałam tę stronkę i faktycznie warto skorzystać z ubezpieczenie.pl . Kalkulator łatwy w obsłudze, wypełnianie nie zajmuje dużo czasu. Tak mysle jakies 20 min od wyliczenia do zakupu, co biorąc pod uwagę czas jaki potrzeba na sprawdzenie oferty w każdym Tu z osobna - jest dosć smiesznym czasem. Polecam

Gość Autka1984
Dzięki za post. Szukam ubezpieczenie dla mojego samochodu - już mam dość agentów. Faktycznie jest łatwo przez internet... byłam na stronie www.ubezpieczenie.pl i jestem mile zaskoczona. Myśle, że kupie u nich.

Gość energiaa
A wszelkie porady i problemy związane z ubezpieczeniami można rozwiązać i swoją wiedzę uzupełnić na portalu jakieubezpieczenie.pl

Gość klinnnka
Popieram,korzystałam z tej strony przy problemach z wyborem odpowiedniej polisy na życie.I porady eksperta sa niezwykle pomocne.

Gość syoss
Ja też myślę ze jest to bardzo dobra i wartościowa strona, z którą warto się zapoznać