Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cześć dziewczęta

KNUCIE INTRYGI!!!

Polecane posty

Gość cześć dziewczęta

czy kiedyś posłużyłyście się sztuczkami, albo intrygami, żeby subtelnie wyeliminować rywalkę z konkurencji? :) czy macie jakieś ciekawe pomysły w tej dziedzinie? teraz przypomina mi się Aleksandra Duszynska z serialu "Majka", która spiskuje non stop :D (zaraz opiszę moją situation)

Gość wafaelek
podbijam i czekam na opis sytuacji

Gość cześć dziewczęta
mam dostęp do poczty e-mail i konta na NK mojego eksa(wczoraj kafe zainspirowała mnie do włamania się tam), dosłownie po 15minutach udalo mi sie!!! wchodze na tego e-maila i jestem świadkiem rozmowy w czasie rzeczywistym między nim, a jakąś laską z facebooka(jest taka opcja, że wiadomości z fejsbuka pojawiają się na e-mailu). niestety nie mam dostępu do jego fejsbuka, nie umiem złamać hasła niepostrzeżenie... a nie chce też "odzyskiwać hasła", bo wtedy on sie zorientuje co jest grane. widze, że flirtują, on jej prawi komplementy, sprawia wrażenie zainteresowanego nią, twierdzi że jest zadziwiająca, fascynująca, intrygująca itp.(nie widze wiadomości jakie on wysyła do niej, ale ona odpowiada pytaniami w stylu "dlaczego twierdzisz, że jestem zachwycająca?") - wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt, że dzieli ich odległość ponad 300km. teoretycznie nie ma szans na to, żeby się spotkali, albo żeby byli ze sobą kiedykolwiek. TAK, CZUJE SIĘ ZAZDROSNA! nie chce, żeby się ze sobą kontaktowali, a nie wiem jak temu zapobiec.. ona ma też konto na NK. macie jakieś sprytne i cwane pomysły?

Gość wafaelek
ja bym go chyba rzucila z ej maki dobrego chleba juz nie bedzie

Gość cześć dziewczęta
sama nie wiem, czy jemu jakoś ją dyskretnie i sprytnie obrzydzić, albo tej lasce zrobić jakąś niespodziankę z nim w roli głównej..? jeśli chodzi o niego, to mam mnóstwo haków na niego, z tym że wykorzystywanie ich byłoby raczej poniżej pasa... wiem, że ma problem z penisem, mam półnagie zdjęcia, mnóstwo naszych prywatnych i intymnych rozmów. poza tym znam szczegóły z jego życia i nieleczony problem psychiczny. co do tej dziewczyny: patrząc na jej odpowiedzi jest cholernie podobna do mnie... pewna siebie, twarda, inteligentna, pyskata, wredna, nieufna, tajemnicza i dość zdystansowana, ale potrafi kusić i uwodzić.. z tym, że ja nie uwodzę wirtualnie, tym bardziej nie w pierwszych rozmowach. mam wrażenie, że to co ona robi to takie dowartościowywanie się - pisze mu o sobie w samych superlatywach, przedstawia siebie jako osobę mającą władzę, wiedzę, wykształcenie i powodzenie wśród facetów, a z mojego punktu widzenia ona opowiada o swoich wyobrażeniach. ma ładną twarz, faktycznie ładne oczy, ale jest strasznie zarozumiała...

Gość wafaelek
jaaaasne lepeij zeby autorka zyla w slodkiej nieswiadomosci jak zabawia sie jej chlopak podczas jej nieobecnosci :O p.s. moge sie zalozyc, ze jestes facetem

Gość po co zadajesz debilne pytanie
przecież to -ex !!!! Czytajcie ze zrozumieniem . Do autorki zreszta chyba tez nie dociera to,że to jej ex. twoje zachowanie dziewczyno jest naprawdę niskie, mam nadzieję, że to prowo, bo aż w głowie mi sie nie miesci , jak mozna miec tak zrytą psychę! Też wymagasz leczenia.

Gość cześć dziewczęta
jestem dziewczyną po informatycznej szkole średniej, roku studiów prawniczych, przymierzającą się do studiów na kierunku wychowanie fizyczne z ambicją na pracę w kryminalistyce jako medyk sądowy. NIE JESTEM Z NIM JUŻ. od pół roku... to on zerwał i może miał powody, ale nie umiem się pogodzić z tym, że to on mnie odrzucił. :o nie zbaczać z tematu! zapraszam chętnych do pomocy w knuciu intrygi! :) jak komuś się nie podoba temat i idea, to niech spada na inne tematy, na kafeterii ich nie brakuje.

Gość cześć dziewczęta
"twoje zachowanie dziewczyno jest naprawdę niskie" - zachowanie niestety nie może być niskie. :) za to Twój iloraz inteligencji pozostawia wiele do życzenia widzę, że niektórzy zazdroszczą mi umiejętności, albo obawiają się, że im ktoś mógł zrobić takie kuku jak ja jemu i się oburzają gniewnie. :D wystarczy zabezpieczyć skrzynki pocztowe unikalnym hasłem, alternatywnym e-mailem, albo czymś tam jeszcze i nic złego nie powinno Was spotkać.

Gość ale z ciebie haker/informatykk
szacun

Gość jak z koziej d,,,y trąba

Gość cześć dziewczęta
zazdrosne pipki, tylko na tyle was stać? :)

Gość nudzisz nas dziewczynko
popisz sobie, powyobrażaj, powyzywaj nas bo widzę ze się nudzisz Jedziesz!

Gość nudzisz nas dziewczynko
"poobrażaj" miało być

Gość cześć dziewczęta
ja się nigdy nie nudzę, własnie obmyślam plan. :) za to widzę, że ty masz za dużo czasu wolnego i bezsensownie wypowiadasz się w moim temacie, nie wnosząc nic do niego.. :o spadaj na tematy o pierdach, domniemam że w tych czułobyś się najlepiej. a teraz żegnam nie zamierzam już wdawać się w dyskusję z użytkownikiem "nudzisz nas dziewczynko", jeśli jeszcze ktoś napisze coś nie na temat, będę to ignorować. szukam kogoś bystrego, inteligentnego, kreatywnego z wyobraźnią, kto ma ciekawe pomysły! :)

ile ty masz lat żeby takimi rzeczami się zajmować? Takie zagrania to gimnazjaliści praktykują...

Gość jdsbcshu
a moglabys podac sposob na zlamanie hasla do nk lub mailowego? bo lubie byc na biezaco co tam u mojego chlopaka... a tobie powiem ze jest setka dobrych akcji ktore mozesz wywinac, zastanow sie nad najwazniejszym- dokladnym celem, chcesz pozbyc sie tej panny czy chcesz z powrotem chlopaka? i planuj pod tym kontem

Gość cześć dziewczeta
niczego nie musze zgadywać :) serwer, na którym on ma swoją poczte nie ma opcji bezpiecznego logowania, ani szyfrowania haseł, hasło można odtworzyć z logów w kompie, z którego korzysta, ale jest też łatwiejsza metoda "przypomnij hasło" :) jeśli znasz odpowiedź na pytanie pomocnicze, to zyskasz dostęp do skrzynki - oczywiście jest to nielegalne oraz karalne więc odradzam. :) w zasadzie to chce, żeby ona zniknęła i chciałabym, żeby znowu zainteresował się mną. :classic_cool: myślę nad SKUTECZNĄ metodą. :) fabre, jeśli napisalam w temacie, że skończyłam liceum, rok studiów i przymierzam się do kolejnych to zgodnie z umiejętnościami matematycznymi pozyskanymi na Twoim etapie rozwoju przedszkolaka, rozumiem, że trudno ci obliczyć.

Gość cześć dziewczeta
komu possac?

Gość cześć dziewczeta
20:23 - :) widzę, że niewiele osób ma coś konstruktywnego do powiedzenia w temacie mojej dyskusji.. przykro mi, że na tym forum znajdują się zoboczone persony, które o ssaniu czytały tylko w internecie, a życie pozbawiło wielu przyjemności, przez co anonimowo wyładowują się na użytkownikach forum uczuciowego - forum, na którym smutni oraz nieszczęśliwi ludzie szukają pomocy... smutni, zarazem słabsi, przynajmniej emocjonalnie ludzie są tutaj dobijani obelgami i oszczerstwami, wciąż atakowani i opluwani jadem zawistnych, gniewnych i zakompleksionych użytkowników tego forum. (to była moja mowa końcowa w tej sprawie, dziękuję za uwagę) a tak poważnie, to wypie.rdalaj.