Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Endemologiaaaa

Endermologia

Polecane posty

Gość Endemologiaaaa

Hej, Jestem po 1 zabiegu. Czy jest ktos kto może podzielić sie wrażeniami ich serii? Pozdrawiam

Podbijam pytanie. Czy ktoś się jeszcze zdecydował na zabieg endermologii? Chciałabym wyszczuplić sobie uda, nie wiem, czy taki zabieg przyniesie zamierzony efekt. :)

Gość gość
akurat u mnie ten zabieg zadziałał i gołym okiem widzę różnicę :) do tej pory ciężko mi uwierzyć w to, że sylwetka wygląda coraz lepiej.. po tylu latach walki z tłuszczykiem, na szczęście są sposoby, które pomagają uporać się z nadprogramowymi kilogramami, szczególnie gdy inne sposoby zawodzą. Polecam wykonać ten zabieg w klinice dr Michajłowskiego w Gdańsku, pełna "profeska" i skuteczność, bo zaopiekowano się mną od samego przekroczenia progu kliniki.

Gość xpanikatarzynkax
^ ja mam ten sam problem, od wielu lat walka z fałdami tłuszczu (ćwiczę i jem racjonalnie) w końcu zaczęłam czytać jakichś alternatywnych sposobach, bo przecież musi być jakieś inne wyjście ! Ja chce mieć w końcu ładne nogi na lato ! Czy ktoś jeszcze był w tej klinice w Gdańsku i może polecić jakieś konkretne zabiegi? Cena nie gra roli

Gość Kochamsie299
Endermologia jest super i daje spektakularne efekty przy minimum 10 zabiegach. Jeden zabieg pomaga w bardzo niewielu przypadkach. Zazwyczaj zgłaszają się kobiety z zaawansowanym stadium. Do tego ruch, dieta.. to oczywiste oczywistości w walce z cellulitem i nadwagą

Gość Kasix 28
Jestem normalnej postury, dbam o dietę, trochę ćwiczę, ale na moich nogach i tak jest cellulit. Sporo wydałam na kremy wyszczuplające, rolki masujące- i nic. Wybrałam się na zabieg endermologii. Byłam w szoku, po zabiegu cellulit stał się mniej widoczny. Polecam filmik: https://www.youtube.com/watch?v=tKrUgjT3LDw Super efekty. Jeżeli też macie taki problem to nie wahajcie się ani chwili.

Gość gość
Endermologia spoko, ja swoje zabiegi robiłam w klinice dr Michajłowskiego ;) jestem bardzo zadowolona

Gość Juta 29
Jest taka strona http://depilacja24.pl/ i są tam porównywane wszystkie rodzaje depilacji. warto porównać jaki zabieg wychodzi skuteczniej

Zabieg endermologii najlepiej wykonać w serii, tj. ok 10 zabiegów ( przynajmniej 2x w tyg.). Efekty bywają spektakularne, szczególnie u osob które dbają o zdrowy tryb życia i aktywność fizyczną. Skóra staje się jędrniejsza, cellulit widocznie zniwelowany a sylwetka zostaje wysmuklona.

Gość Margoska29
Zgadzam się. Można robić zabiegi ale warto też prowadzić aktywny tryb życia :) i przestrzegać diety.

Gość gość
czytałam tu na kafeterii sporo o Clinica Cosmetologica - możecie coś więcej o niej napisać? Mają jakieś zniżki ciekawe do zaoferowania? Albo promocje... od roku chodzi mi po głowie zabieg ale nie mogę się zdecydować jaki i gdzie

Gość Lili888
Na pewno masz tam darmowe konsultacje, to duży plus. Wiem że za serię 10 zabiegów endermologii zapłacisz 1300zł zamiast 1500zł. Sprawdzałam i porównywałam ceny i pamiętam. Jeszcze nie zdecydowałam się na konkretną klinikę ale te konsultacje mnie kuszą ;)

Gość gość
teraz to nawet mają promocje -800zł :) ja chyba tym razem skorzystam. Zadzwonię tam jutro o 8!

Gość Mona_70_
no to niezła ta promocja. Pomijając obniżki, jak wygląda sprawa samych zabiegów? Ile czasu to trwa i po jakim czasie widzieliście efekty?

Gość Margaretka92
A robiła któraś z Was endermologię? Zastanawiam się, bo po ciąży mój brzuch nie wygląda najlepiej.. gdzie można zrobić taki zabieg? U kosmetyczki? Jestem totalnie zielona w temacie :p

Gość Dorota

Jak chodzi o pozbycie się cellulitu to polecam zabieg endermologi, Ja sobie taki wykonałam i bardzo mi pomógł, teraz już nie mam żadnego z tym problemu i mam bardzo ładnie wymodelowaną sylwetkę. Zabieg robiłam w BonJour Gliwice https://bonjour-gliwice.pl/. Polecam, przemiła obsługa .

Gość Magda

Miałam problem z bólem w kręgosłupie i zrobiłam zabieg endermologię. Po kilku zabiegach mój ból się zmniejszył. Zabieg bardzo mi pomógł i polecam. Robiłam go w Ego Med Spa w Krakowie  https://ego-medspa.pl/