Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdjaijfcs

Ludzie, nie głosujcie na Komorowskiego!!!!!!!

Polecane posty

Gość kdjaijfcs

tyle osób pisze, że to marionetka w rękach Tuska, że zaliczył tyle wpadek, że mówi puste frazesy, to ja się pytam skąd to 40 % poparcie dla niego????????????? skąd????????????????

Gość kasik1212
Jestem za !

Gość ja go popieram

Gość obiektywnie patrząc
Komorowski debatę wygrywa nie jestem jego zwolenniczką. ale mówi konkretnie jest kompetentny a Kaczyński skupia się przy każdej wypowiedzi na krytyce PO

Gość oihouygviyc
40% poparcie bierze sie z glupoty wyborcow

Gość zawsze taka bede
w tej chwili w debacie, tak mu zalezy, ze malo go nie rozsadzi by wygrac te debate .... wszystko wszystkim, ale ciagle jezdzic na bazie pieciarga dzieci, to juz nudne sie robi, ze wychowal, ze ma doswiadczenie itd....rzad PO prezydent PO to rzeczywiscie bedzie "ciekawie" :o

Gość oihouygviyc
"ciekawie"? to bedzie zaglada Polski

Gość w sumie moze byc
i ta marionetką w rękach Tuska bo Tusk całkiem dobrze rządzi

Gość lepiej głosować na kaczkę

Gość i to jest nalepszą
rekomendacją dla komorowskeigo

Gość nie idę na wybory
Nie ma dla mnie różnicy kto wygra, bo w tym wypadku nawet mniejsze zło nie istnieje :O

najgorsze jest to, że jak wygra Komorowski to będzie robił wszystko to co będzie chciał Tusk, przeforsują te ustawy które do tej pory blokował św. prezydent, sprzedadzą Polską, dorobią się i odejdą, i co lepsze nie poniosą za to ŻADNEJ ODPOWIEDZIALNOŚCI

Gość błagam, opamiętajcie sie!
Tylko nie Kaczyński. Jest beznadziejny. Nie powiem, żeby Komorowski był moim kandydatem ale już wolę jego, niż kaczkę. Kaczyński będzie karał ludzi za to, ze nie są katolikami! To fanatyk religijny.

hahaha to, że kaczyński jest katolikiem i ma poparcie rydzyka nie znaczy że będzie karał którzy nie chodzą do kościoła ja np. nie chodzę i nie obawiam się tego, co mi kaczyński zrobi

a ja chyba nie idę.....kompletnie nie wiem na kogo głosować, kiedys głosowałam na po, ale teraz to nie wiem czy on dobzre rządzi czy żle, ja osobiście różnicy nie widzę....Kaczyński mnei denerwuję, ale za to Komorowski wydaję się jaiś niekompetentny

Gość boje się powiedzieć komukolwie
Iść na wybory to mniej więcej tak jak "wybrać się do burdelu i tam wybierać kandytatkę na żonę" :p

Gość błagam, opamiętajcie sie!
no jak chciał karać tych, którzy są za in vitro, to nigdy nic nie wiadomo.

to nie jest tak, że po ma tylko złe pomysły na reformy, chodzi tylko o to, że Polski nie stać obecnie na tak drastyczne reformy jakich chce PO jeśli prezydentem zostanie Komorowski, to obawiam się, że nie będzie on myślał o "szarych, zwykłych" obywatelach, wzbogacą się ci, którzy już mają,

Gość Fafnoście
a kaczka jest KUKIELKA RYDZYKA ...nie glosujcie na kaczke bo kler nas zezre w calosci z kaczucha....kaczki rodzina ma kupe kasy a panoszy sie w palacu za darmoche

Gość Fafnoście
gdyby kaczka miala dzieci tez by sie miala na czym opierac a na kocie to chyba troche wstyd co nei????

Gość Fafnoście
gdyby kaczka miala dzieci tez by sie miala na czym opierac a na kocie to chyba troche wstyd co nei????

mnie denerwuje to, że PO jest takim zwolennikiem UE oczywiście ja też jestem za unią, jesteśmy częścią europy i nie możemy się izolować, ale nie możemy ślepo patrzeć w unię, ludzie myślą, że unią to worek bez dna, z którego Polska może czerpać bez końca tylko weźcie pod uwagę, że żeby brać z unii najpierw trzeba do niej włożyć mnóstwooooooo kasy

Gość Kaczyński jest najgorszym
kandydatem na prezydenta, jaki mógł się trafić. Jest egoistą nastawionym na spełnianie swoich ambicji a Polskę i ineteres Polaków ma w dupie. Komorowski jest mniejszym złem. Fakt, że PO + preyzdent z PO nie jest najlepszym rozwiązaniem bo w polityce potrzebna jest opozycja, ale może przynajmniej przez pewien czas politycy przestaną skakać sobie do gardeł. Prezydent Lech Kaczyński często z czystej złośliwości vetował dobre ustawy, bo musiał postawić na swoim. Kaczyński jest zawistny, ograniczony, zakompleksiony - nie będę na niego głosować nigdy w życiu.

Gość wdecfefwfew
ja to może i bym na Kaczyńskiego głosowała ale jak pomyślę, że przyszła pierwsza dama jadłaby z miski na podłodze...

Gość smerfetka Polki nie stac
na rozdawnictwo a nie na reformy! chcesz by Polska skończyłą jak Grecja? to dalej wszystko wszystkim rozdawajmy!:O

Gość smerfetka Polski nie stac
* Polski

Gość lalalalalalalalalalala
PO rządzi i co ku...rwa, jestem młoda a od roku nie mogę znaleźć pracy druga Irlandia miała być i co??????????????????? jedno wielkie G Ó W N O nigdy więcej PO

wystarczy, że po wprowadzi euro, a Polska wkrótce stanie się drugą Grecją.... odnośnie tego rozdawnictwa, co masz na myśli, konkrety proszę :)