Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czytorealne??

Czy mogę już za nim tęsknić?

Polecane posty

Gość czytorealne??

około 2tyg temu poznałam kolegę mojego brata przez internet. Mieszka w sumie nie tak daleko ode mnie. Bardzo dobrze nam się rozmawia na gadu głównie. Mieliśmy się spotkać dziś i nie wyszło. Strasznie mi smutno było. Czasem jak go nie ma na gadu to też czekam i myślę o nim bardzo często. Ostatnio pół nocy nie spałam bo myślałam o nim. Jutro mamy się spotkać. Mam jego zdjęcia więc wiem mniej więcej jak wygląda. Ale mimo to moje pytanie brzmi: czy mogę już za nim tęsknić skoro nawet się nie widzieliśmy? Czy to ja sobie wmawiam że tęsknię za nim bo zbyt często myślę o nim?? Powiedzcie co o tym myślicie. z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi jeśli się pojawią.

Gość szalona...
radze Ci ..nie nakrecaj sie za bardzo-nie warto:P

Gość mozesz tęsknic dziecko
nikt ci tego nie zabroni!!!!! he he

Gość Kabarecierz...
To się nazywa zauroczenie. Ale żeby tak szybko się zauroczyć facetem, z którym się gawędzi na gg... Chociaż znałem dziewczynę, która się mną zauroczyła po jakichś 2 tygodniach znajomości internetowej :) Pisała mi wiersze, opowiadania ze mną w roli głównej. Nawet śniłem jej się często. Więc niektóre kobietki mogą tęsknić za kimś, nawet z wirtualnej rzeczywistości.