Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asiulaa20

Nudzi mi się. Co teraz robicie?

Polecane posty

Piszę, bo tak jakoś chandra mnie łapie. Leże w wyrku, sama i nie ma z kim pogadać. Nie wiem co to za wieczór - taki przygnębiający. Ktoś tak ma? :)

Gość adsem23_
liże sobie jajka..

ja tak mam troche natv troche na komp. i winko do tego otworzyłam... a chandra moze nawet podwójna bo chłopak mnie olał...

To może ja też pogłupotkuje na kafe ;) Bo tu chyba o to chodzi.. Albo Tycoona sobie ściągnę :P Długo już gościcie na kafe?

Gość maleństwo 666
nic nie robimy

Nie, wyjątkowo nie mam nudnego życia :) Tak jakoś dzisiaj jest że nie chciało mi się nigdzie wyjść... A przyjaciółka do egzaminu zakuwa ;/

Ja też jakąś chandre podłapuje... :o Miałam kryzys i prawie do byłego napisałam, czego pewnie potem bym sobie nie darowała :o na szczęście kafe poratowało :classic_cool: a tak po za tym to zaraz spadam się uczyć 😭

mi też sie nudzi, cały dzień na kompie, sama w domu, chyba też zaraz winko otworzę...aż z tej nudy sobie śliczny french zrobiłam:)

Ja wczoraj grillowałam... Rzadko piję, żeby nie powiedzieć że prawie wcale.. No a wczoraj się skusiłam - w końcu sesja zaliczona. I dzisiaj od rana zmułę mam :) 17 miesięcy? Wow, niezły staż... To tu da się tyle wytrzymac? ;)

Gość też kobieta
Lilka23-takie proste a genialne! Winka nie mam ale mam piwko!

Gość maleństwo 666
marszcze freda :)

Ja tu siedzę od ponad 2 lat :D Ale to mój pierwszy stały nick, wcześniej głównie czytałam. Zaraz muszę znowu szukac fryzur, bo jutro mam wizyte u fryzjera, a w ogole nie mam pojecia co chce zrobic :P

No mi nie nudziło się cału dzień ;) wróciłam jakąś godzinę temu do domu.. I nie ma co robić... A propos byłych - jeden z powodów dla którego wyjątkowo od 3lat nie mam co ze sobą w niedzielę zrobić od kilku tygodni... :] Winko: hmmm... uwielbiam Carlo Rossi :)

zrobiłam kanapki do pracy na jutro, pogadałam z siostrą przez tel., obejrzałam program w tv puls albo plus o izbie przyjęć, schowałam kocie spanie, dosypałam żarcia kotom, rozmalowałam się, zaraz pójdę się kąpać i legnę....

Skorpionka: u mnie to w ogóle baaardzo zagmatwane jest... Skoro szybko minęło to może lepiej, bo gdy znów się ciągnie to bardziej boli..

raczej tak wyszlo bo nie trafilem na odpowiednia a uczucie samotnosci towarzyszy mi od jakis 3 lat