Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asiulaa20

Nudzi mi się. Co teraz robicie?

Polecane posty

A mogę spytać ile masz lat? Przyznam bez bicia, że to babska ciekawość ;) Zresztą czasem dochodzę do konkluzji że mężczyźni którzy nie trafili na "odpowiednią" mają wyimaginowane wymagania :)

No, nie da się ukryć- widzę po koleżankach ;) To jest na zasadzie: że wymagania powinno się mieć. Ale powiedzmy, że są granice stawiania wymagań. Nie można wymagać od drugiej osoby by mówiła, wyglądała, ubierała się, chodziła, myślała etc. tak jak my chcemy :)

Gość też kobieta
Asiula,masz rację,tylko mało ludzi zdaje sobie z tego sprawę i przeginają w obie strony,niestety....

No wiadomo, są jakieś granice niby ale niektórzy jak sobie coś wbiją w głowę to wiesz... nie ustąpią za szybko :P

Toż to młodziak z Ciebie jeszcze :) Bez tragedii ;) A co do wymagań: każdy kiedyś wymięknie, ale wtedy obniżenie poprzeczki potencjalnego partnera/ki może już nie wystarczyć :)

też kobieta- nie wiem czy btakie geniane bo chyba większego doła łape a spodziewałam sie odwrotnego działania :-) a jutro wizja porannego wstawania, ale da sie rade :-)

przyzwyczailem sie do tego ze na kafe mi daja wiecej lat niz mam ;p rekord to okolo 60 :D

Czasem jest już za późno :) Ale czy przebrane? No w pewnym sensie tak, ale zostają też "perełki" i mówię zarówno o mężczyznach jak i kobietach ;)

Gość też kobieta
Lilka-moim skromnym zdaniem alkohol (w rozsądnych dawkach) zawsze rozluźnia.Nieważne,czy mnie rozweseli,czy się popłaczę,potem i tak jest lżej,czego i Tobie życzę! ;)

też kobieta- dziękuje :-) oczywiście że w rozsądnych ilosciach, masz racje jakaś łezka też jest potrzebna tym bardziej że nie zdrza mi się to często...

Perełki? No co Ty... powiedz mi gdzie je spotkać, bo wokół mnie jakoś ich nie ma :P Wszyscy fajni są zajęci :P Levviatan, teraz już na pewno nie dam Ci tak dużo :P 60 lat? O kurcze, internet ale postarza :P

Ja nie upijam smutków ;) a po alkoholu robie się "łatwa" ;)) haha dlatego zawsze piję przy: przyjaciółce, siostrze, kuzynie, i jeszcze do niedawna chłopaku :) A tak serio to moze nie "łatwa" ale bardziej "rozluzniona" :) O ile to winko Po piwku zasypiam Wódki nie pijam

Ha ha ha łatwa :P Ja raczej dużo się śmieję i robię się bardziej szczera niż na trzeźwo, a na trzeźwo i tak jestem szczera do bólu :P

Gość ooooliwa
pamiętajcie lepszy Jarek ze swym kotem niż Bronisław z Palikotem!

Gość też kobieta
To też się wyspowiadam: -wódki nie lubię-nie piję -winko półsłodkie -piwo,niezbyt mocne czasem smutna nuta,częściej (jak dziś) lepszy humor,pełna kontrola(niestety) zawsze

Ja ogólnie mam wrodzone "stop" w "niebezpiecznych" sytuacjach ;) Ale nie chce wiedziec czy są granice tego stop, wiec sie pilnuję :P Levviatan - a na co Ci ta wiedza ;) A rozgadana jestem bez alkoholu ;)

co innego pelna kontrola co innego wrzucenie na luz bo wtedy tez mozna sie kontrolowac ;)

Gość też kobieta
No ,Asiulka ,tu się nie do końca zgadzam,zbyt duża wiedza bywa szkodliwa.

Gość też kobieta
Taaaaaaaaaaa...,tyle,że nie istnieje,he,he.Ale dokładnie coś koło tego.