Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość u mr.dzika pod lozkiem.

Lepsze buty chinskie za 20 zl niz dlugowieczne firmowk,bo...

Polecane posty

co z tego ze w firmowkach dlugo pochodzisz skoro sie zasyfia,w przypadku facetow zaszwaja itp.Po co firmowki komu na rok,dwa?Skoro na chinskie mozna pozwolic sobie co miesiac,zanim sie zniszcza kupuje sie nowe.Po roku wychodzi sie tak samo jak na firmowkach.Tylko ze firmowki masz jedne,a chinskich mozesz miec kilkanascie + gratis powazanie i podziw wsrod znajomych bo jest sie na topie :classic_cool:

prawda jest taka że teraz mało kto robi dobre buty...już sama nie wiem ile trzeba zapłacić za porządne buty skoro sandały za 300 rozklejają się po 2 dniach , wszystko schodzi napsy ( pisownia celowa , akcent na a )

Gość czarna tęcza
buty za 30 zł też mogą być wygodne, mam też skórzane za 160 zł ale takie niewygodne że masakra

teraz kazde sie rozklejaja.Ja nosze ze soba w torebce super glue

Gość verekroz
ja chodze bez butow i jest najlepiej i nie wydaje ani zlotowki i nogi sie nie poca a wy wszyscy idioci sie meczycie

vere-cos tam,chyba cie znam.Nie jestes przypadkiem tym bezdomnym Quazimodo z Katowic co w zime nosi krotkie spodenki i skarpetkami tarza po blocie? ;D

jeszcze jak chodziłam na pielgrzymki kupiłam sobie zwykłe sandały za jakieś 40 zł Moja koleżanka kupiła firmówki jej się po 2 dniach rozkleiły, a ja w swoich 3 lata przechodziłam i jeszcze leżą:D

Gość Fafnoście
to prawda ja kupuje moze nie u chinczykow te smeirdzace bo sie boje takowe zalozyc ale kupuje tanio u rumuńców...maja super buty oscylujace w granicach 25-40 zl........i naprawde sie w nich pochodzi sezon ......niegdys kupowalam w sklepach drozsze np w CCC ktore rozwalaly sie po ok miesiacu.....

Gość bo czy to firmowki czy
jakies zwykle buty ... wiekszosc jest robiona w Chinach ;/ dla mnie marka Puma, Reebok czy tam Adidas od jakiegos czasu nie robi wielkiego wrazenia ;/ Dawniej mieli super ciuchy, wytrzymale itp. a teraz jakoscia dorównują ubraniom w zwyklym szmateksie ;/ Placi sie tylko za MARKE;/

raz w ccc to widziałyśmy z córką takie buty że stopa z nich wyłaziła na bok i inaczej się nie dało...śmiałyśmy się potem cały dzień