Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tygry65

problem z seksem oralnym.Przypomina mi sie były

Polecane posty

Gość tygry65

Mam cudownego faceta..Kochamy sie i jest ok.Ale na poczatku nie moglam sie przelamac..Myslalam o bylym facecie(pierwszym partnerze seksualnym ktor y strasznie mnie skrzywzil)Przelamalam sie i jest dobrze.Ale seks oralny...jest problemem..Jak tylko zaproponowal pozycjee 69 jak tylko mialam dotknac jego penisa wszytsko wrocilo..Ta pozycja byla pozycja z w ktorej kochalam sie z tamtym chlopakiem.Z nikim innym tak jakby byla tylko zarezerwowana dla niego..tylko jego tak dotykalam..Mijaja miesiace a ja nie umiem juz orlanie:O

Gość tygry65
wogole sie nie bede ruchac bo to kojarzy sie tylko z bylym ,,,

Gość tygry65
po prostu eM. -no co Ty jak ja mu moge powieziec ze nie moge sie kochac znim oralnie bo mysle o bylym i ze tylkoz nim moglam....Przeciez on nie bezie chcial mnie znac zniechece go na maksa..Pomysli ze jestem jebnieta po tym wszytskim co tamten mi zrobil..Nie powiem mu tego nigdy.To ze nie moge bo mam psychiczna blokade i mysle wtedy o tamtym wracaja wspomnienia swiadczy o tym ze do konca to nie umarlo:O

Gość kasik1212
Wróć do byłego.

Autorko, jesteś ze swoim chłopakiem. Kochacie się, niczego przed sobą nie ukrywacie. Powiedz mu, że tamten Cię skrzywdził, opowiedz mu o tym i o traumie, jaką teraz masz, wytłumacz mu dlaczego nie możesz tego robić oralnie. Ja w swoim życiu też przeżyłam coś potwornego. Miałam blokadę przed kontaktami seksualnymi. Ale poznałam chłopaka, któremu zaufałam. A zaufanie to podstawa w związku. I dzięki rozmowom z nim, pozbyłam się oporów. On mnie zrozumiał. Jesteśmy ze sobą już3,5 roku. Ty także powinnaś zwierzyć się chłopakowi. Jeżeli się kochacie, to on Ci pomoże i zrozumie.

Gość 12345654321
ja cie rozumiem mialam to samo ale ja powiedzialam teraz juz mezowi ze ktos mnie skrzywdzil ze mam z tym niemile wspomnienia Maz wtedy jeszcze chlopak powiedzial ze rozumie i chociaz on to bardzo lubi nie musze tego robic. Rok to trwalo znaim sie przelamalam i robilam to stopniowo. Najpierw chwilke albo tylko jakies buziaki czy cmokniecia w penisa a potem za kazdym razem coraz dluzje coraz chetniej. Zawsze z mojej inicjatywy nigdy przez meza nie bylam zmuszana