Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hnnrtntnt

gdzie ja mam poznac faceta???

Polecane posty

Gość hnnrtntnt

studiuje na babskim kierunku nie lubie dyskotek fajni faceci ktoryych spotykam sa zajeci(a rzadko spotykam bo po prostu nie mam gdzie) probowalam na czacie ale tam banda debili siedzi :( 23 lata

Gość duch czasu umiera
zależy jak wyglądasz

Jeśli będziesz świadomie szukać to nigdy żadnego nie znajdziesz :P

Gość wacol
wlasnie poznalas siemanko

Gość duch czasu umiera
tak.... bądź nieświadoma i szukaj z zamkniętymi oczami jak wezyr :classic_cool:💤

Gość hnnrtntnt
zle nie wygladam wczesniej miałam 2 stalych partnerów oby poznałam przez neta jeden zagadał do mnie na nk-spodobałam mu sie na zdjeciu drugi na czacie a teraz nie mam pojecia;/

Gość Aguull
Hehe widze ze my w podobnej sytuacji:) tez mam 23 lata:) tyle ze jakis czas temu sie rozstalam z facetem i poki co nie mysle o innych ale tez sie zastanawiam gdzie mialabym go znalezc heh

duch czasu umiera - chodziło o to, że jeśli będzie wodzić oczami za każdym facetem, to żaden fajny/normalny jej nie zechce. No bo tak szczerze, po co mi (przykładowo) taka desperatka?

Gość duch czasu umiera
"i poki co nie mysle o innych ale tez sie zastanawiam gdzie mialabym go znalezc heh" logicznie jak u kobiety 💤

Gość dobrze
przystojniaczek ty miales napisac jakie auto kupiles a nie dzieczyne podrywasz;) ustaw sie w kolejce bo widze rady jej nie dacie wogole

Gość wacol
ja tez nie lubie dyskotek wole spokoj i cisze

Gość Aguull
duch czasu umiera oj pozno jest:P nie czepiaj sie :P kazdy kto jest domyslny wie o co chodzilo:P

Gość hnnrtntnt
nie jestem zdesperowana tylko samotna;/ stety mam wymagania:-facet musi byc: -czuły -odpowiedzialny -inteligentny -kochajacy -i musi miec troche ciała odstraszaja mnie chudzielce;)

Gość dobrze
przedewszystkim musisz wyjsc do ludzi na czacie nie widomo kto kim jest jaki ma charakter itd itd wyjdz do znajomych,

Gość wacol
mam troche ciała i lubie dziewczyny ktore wymagaja cos od faceta i nie daja zadzic soba

Gość duch czasu umiera
wezyr... niech autorka zwraca uwagę na każdego lecz po czasie sama zdecyduje , który 💤

Gość duch czasu umiera
Aguull ....wiem ze jest późno i dobra pora na.....:classic_cool:

Gość hnnrtntnt
przeciez wychodze do znajomych ale jakos nie spotykam fajnych facetow

Gość Aguull
duch czasu umiera na sen:P

Gość hnnrtntnt
moje wymagania nie sa duze -nie musi miec zajebisytej bryki(nie zalezy mi na tym moze wcale nie miec) -kasy jak lodu itp po prostu chce normalnego kochanego chłopaka ;)

Gość wacol
dobrze ze jestes wymagajaca malo jest takich dziewczyn

Gość dobrze
a jakie masz wymagania jaki powinien byc ten prawidlowy facet? a ty czarus- przystojniaczek umow sie i sprawdz czy by spelnila czy nie, ale pamietaj ze to dziala w dwie strony

Gość hnnrtntnt
nie lubie dyskotek -nudza mnie , męcza wole cos innego porobic niz cisnac sie w tłumie spoconej mlodziezy;) po prostu nie lubie i tyle nie przeszkadza mi to w zyciu

Gość duch czasu umiera
Aguull....zacytuję "kazdy kto jest domyslny wie o co chodzilo: :P💤

duch czasu umiera - a nie sądzisz, że celowe szukanie faceta, że właśnie zwracanie uwagi na KAŻDEGO odstrasza? Normalny facet pomyśli: "Po co mi dziewczyna, która wyraźnie szuka na siłę faceta i robi z tego cel? Która na każdego patrzy?" Za takim podejściem kryje się moim zdaniem desperacja. Z kolei facet z kompleksami może zastanowić się, że skoro dziewczyna szuka cały czas, może również nie przestać szukać gdy już z nim będzie. Co też może stworzyć barierę. Moim zdaniem najlepiej jest skupiać się nad rozwojem siebie, nad czerpaniem radości z życia itp. Może banał, ale wtedy ludzie sami do nas lgną, więc i łatwiej o fajną dziewczyną czy fajnego faceta, jak w tym przypadku.

Kurcze widzę, że dużo ludzi ma kryzys w wieku 23 lat, że sami, że gdzie mają poznawać ludzi itd... Ja też powinnam, jeżeli mam też 23 lata? Dziewczyno, nie spinaj się... Bo jak za bardzo się czegoś chce, to właśnie wtedy nic z tego nie wychodzi...